Yeni Juke modeli artık Çelik’te!

Yeni Juke modeli artık Çelik’te!
 Editör
Nissan juke yeni modeliyle Nissan Çelik showroomunda yerini aldı. Farklı iç ve dış dizaynıyla merak konusu olan yeni juke modeli Nissan tutkunları tarafından merak konusu olmuştu

Farklılığın simgesi olan ve cesur tarzıyla heyecanlandıran yeni model, Konya’nın Nissan yetkili satıcı ve servisi Çelik Motorlu Araçlar bünyesinde tanıtıldı.

88f6fe61-d5ff-4749-b557-f4f169a9bda7.jpg

SPORTİF TASARIMIYLA NİSSAN'DA!

Tasarımı ve renkleriyle göz kamaştıran yeni Nissan juke, müzik deneyimini de üst düzeye çıkarmak amacıyla optimum ses kalitesi sunuyor. 10 adet yüksek performans hoparlörü ve 360 derece ses teknolojisi ile müziğin keyfini üst düzeye çıkaran Juke, aracın içerisindeki tüm alanlarda aynı ses kalitesinin yaşandığı modelde farklı iç dizaynı ve sportif görünümüyle N-Sport’un en çekici renklerini Juke kullanıcılarıyla buluşturuyor.

d5581f91-aeb2-4792-9647-e8bbccd4b0a8.jpg

ÜST DÜZEY GENİŞ ALAN JUKE TUTKUNLARIYLA

Sürücü ve ön yolcu koltuk başlıklarıyla seyahatleri konforlu hale getiren Juke, genişleyebilen alanıyla seyahatlerde ihtiyacınız daha fazla eşyayı yanınıza almanıza olanak tanıyor. Kolay katlanabilir arka koltuğuyla Juke kullanıcıları için en iyisinin düşünüldüğü model kapsamında pratik saklama alanları, pandizot ve bölme aparatlarıyla modüler bagaj alanı istenilen her an Juke tutkunlarıyla!

ab69a3e2-2c10-4265-a2ef-fe5638ba9ff9-002.jpg

ŞİMDİ NİSSAN ÇELİK’TE

En keyifli sürüşler için en yeni Nissan modellerinin yer aldığı Nissan Çelik’te yeni Juke modeli de yerini aldı. Tasarımı ve ihtişamıyla göz kamaştıran Juke modeli, Nissan tutkunları tarafından da ilk günlerden tam not aldı. Yeni Juke ve diğer Nissan modellerini görmek isteyenler Nissan Çelik showroomuna davet edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.