Yeniden Refah adaylarından Konya'da drift şov!

Yeniden Refah adaylarından Konya'da drift şov!
 Muhabir
Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları Anadolu Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyarette sanayici gençlerin araçlarını kullanan başkanlar sanayide drift şov yaptı!

31 Mart seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kara, Karatay Belediye Başkan Adayı İsa Gökhan Duysak ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, partisinin il teşkilat yöneticileri ile birlikte önceki akşam Anadolu ve Zafer Sanayi’nde esnafla buluştu.

MEHMET KÖSEOĞLU GENÇLERİN DRİFT ŞOVUNA KATILDI

drift-refah-4.jpeg

Sanayi sitesinde bir grup gencin oluşturduğu Konya Drift Grubu ile de biraraya gelen başkan adayları, gençlerin araçlarıyla yaptığı drift şovunu izledi. YRP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, gençlerin drift şovuna ortak olmak istedi. Köseoğlu, profesyonel drift pilotlarından aldığı kısa bir eğitimden sonra drift aracına binerek piste çıktı. Drift deneyimi yaşayan Köseoğlu, bu heyecanı kelimelerle ifade etmenin zor olduğunu söyledi.

Daha sonra YRP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kara direksiyon koltuğuna oturdu. Kara da otomobille nefes kesen manevralarıyla heyecan dolu bir drift gösterisine imza attı.

GENÇLERE YENİ BİR DRİFT PİSTİ SÖZÜ

drift-refah-1.jpeg

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanvekili Ethem Çınar, Konya'nın her alanda gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini ve drift gibi motor sporlarına da destek verdiklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu ise, Konya'yı gençlerin ve sporcuların şehri yapmak için projeler ürettiklerini kaydetti. Köseoğlu, drift sporunun Konya'da daha da gelişmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Etkinlik, drift gösterisinin ardından tatlı ikramı ile sona erdi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum