Yeniden Refah Konya adayları projelerini anlattı

Yeniden Refah Konya adayları projelerini anlattı
 Editör
Konya'da Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu ve diğer ilçe belediye başkan adayları düzenlenen bir kahvaltı programıyla projelerini anlattı.

Konya'da Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu ve Selçuklu, Karatay, Meram Belediye başkan adayları düzenlenen bir kahvaltı programıyla tanıtıldı.

Programa İl Başkanı Temel Peker, Parti yöneticileri, üyeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

KONYA'DA GÜÇLÜ ADAYLARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARI ELDE ETMEYE KARARLIYIZ

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, Parti çalışmaları ve projelerini anlattı. İl Başkanlığı görevini üstlendiği günden bu güne Konya halkının refahı için çalıştıklarını ifade eden Peker, "Yeniden Refah Partisi Konya Teşkilatı olarak adil düzen ve milli görüş belediyeciliği ilkelerine göre şeffaf, ve adil katılımcı bir yönetim anlayışı vaat ederek bu ilkelerimizle Nisan ayından itibaren Konya' Belediyelerinde bu duruşumuzu Refah Belediyeciliği kapsamında Konya halkını Refaha kavuşturacağız. Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın tensipleriyle üstlendiğim İl başkanlığı görevini aldığım günden itibaren Konya'da teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırmış bulunmaktayız. Yeniden Refah Partisi olarak, Konya'da güçlü adaylarımızla birlikte önümüzdeki seçimlerde büyük bir başarı elde etmeye kararlıyız. Yeniden Refah Partisi'nin İl Başkanı olarak, önümüzdeki seçimlerde partimizin güçlü adaylarıyla birlikte Konya'da büyük bir başarı elde etme hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Köseoğlu, Karatay Belediye Başkan adayımız İsa Gökhan Duysak, Meram Belediye Başkan adayımız Mustafa Özerdem ve Selçuklu Belediye Başkan adayımız Ali Kemal Kara ile birlikte, Konya'yı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirme sözü veriyoruz. Bu seçimlerde, Yeniden Refah Partisi olarak sizlerin teveccühüne talibiz ve Konya'yı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır" dedi.

dsc-0977.jpg

MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ GİYİP, BU DAVANIN ŞUURUYLA HAREKET EDEN KADROLAR

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, ‘’ Konya'mız için en iyisini yapmak için yola çıktık. Milli Görüş gömleğini giyip, bu davanın şuuruyla hareket eden kadrolarımızla Konya'ya hizmet etmeye talibiz." dedi.

ŞEFFAF VE AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

31 Mart seçimlerine az kaldığını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, ‘’Konyamıza ve bu topraklarda yaşayan 2 milyon 320 bin 241 kişiye hizmet etmek için bu yola çıktım. Bütün ömrümü ve gençliğimi bu amacın peşinden koşarak geçirdim. Bu seçimler, Konya'nın geleceği için çok önemli. Yeniden Refah Partisi Konya büyükşehir belediye başkanı adayı olarak hizmet etme aşkı ile doluyum. Konya'yı yeniden imar edecek, şehrimizi hak ettiği yere taşıyacak projelerle hep beraber yönetme anlayışı ile başlayalım istiyoruz. Bugün burada, Ahlaklı belediyecilik anlayışı ile faizin adının bile geçmediği, Allah rızası için halkımıza hizmet anlayışı ile karşınızdayım. Biz Yeniden Refah Partisi dürüstlüğü, liyakati ve tecrübesiyle şeffaf ve ahlaklı belediyecilik anlayışı ile Konya'ya hizmet etmeye hazırız. Mevlana şehri Konya’yı modern ve yeşil bir hale getireceğiz gençlere burs vereceğiz işsizlere iş imkanı sağlayacak, engelliler için daha fazla imkan sunacağız, kadınlara yönelik projeler geliştirecek, esnafa ve çiftçiye sahip çıkacağız’’ dedi.

Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Karatay Belediye Başkan Adayı İsa Gökhan Duysak ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kara da projelerini ve hedeflerini anlattılar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.