Yeniden Refah Partisi’nden istifa açıklamalarına cevap gecikmedi!

Yeniden Refah Partisi’nden istifa açıklamalarına cevap gecikmedi!
 Editör
Yeniden Refah Partisi istifa haberlerine ilişkin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Medyada yer alan Yeniden Refah Partisi istifa haberlerine karşılık, Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada gerçekleştirilen istifaların asılsız olduğu ifade edildi.

'YRP'NİN YÜKSELİŞİ RAHATSIZ ETTİ'

Yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi:

''31 Mart seçim sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin 3. büyük partisi, Konya’nın 2. büyük partisi ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olmuştur. 9 Mayıs tarihinde Genel Başkanımız tarafından Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Sayın Mehmet Köseoğlu, kısa sürede icra kurulu, disiplin kurulu ve yönetim kadrosunu oluşturmuştur. Ayrıca, 23-24 Mayıs tarihlerinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Konya’ya teşekkür ziyaretini gerçekleştirmiş, Konya il ve ilçelerinde belediye ve esnafla bir araya gelerek halkla buluşmuştur. Ancak bu hızlı yükseliş, bazı çevrelerde rahatsızlık yaratmış ve asılsız haberlerle partimizin itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Ulusal ve yerel basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberlere konu olan kişiler, uzun zaman önce parti teşkilatlarından uzaklaştırılmış olup, teşkilatlarımızda aktif görevleri bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

7eb337a2-4bb9-4957-b198-145ac1c4a345.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum