Yeniden Refah Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret

Yeniden Refah Partisi'nden  Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Özerdem ve Meram ilçe yönetimi Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Meram İlçe Başkanı İshak Arslan, SKM Başkanı Adem Aktaş ve Başkan Yardımcıları Mahir Solmaz, Selahattin Üzümcüoğlu, Saadettin Kaleci ile birlikte Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, vaatlerinden söz etti.

Ziyarette vaatlerinden söz eden Özerdem, "Meram halkı ile birlikte hizmet edeceğiz. Meram'ı birlikte yöneteceğiz. Gençlik meclisi adı altında gençlerimizle iç içe olacağız. Kadınlar meclisi, engelliler meclisi, bu platformlar vasıtasıyla vatandaşımızla beraber olacağız. İlçemizin sorunları ve problemlerini beraber çözeceğiz. Vatandaş bizi yerinde yönlendirecek. Meram'da konut problemleri, iş sahası, doğalgaz problemleri özellikle sokak hayvanlarıyla özveriyle ilgileneceğiz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak denk bütçeyle belediye yöneteceğiz, Meram'a yenilik getireceğiz, israfı önleyeceğiz" dedi.

Meram'da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin adayı olan Mustafa Özerdem, vaatleriyle dikkat çekmeye başladı. Özerdem, Meram'da yaşayan tüm kesimlerle birlikte hareket edeceğini ve ilçenin sorunlarını birlikte çözeceğini ifade etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum