Yenilikçi araç filosu ile enlerin sahibi: Vafira Car Rental

Yenilikçi araç filosu ile enlerin sahibi: Vafira Car Rental
 Muhabir
Vafira Car Rental, kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme gösteren ve uzman kadrosu ile Konya’nın öncü ve yenilikçi filo ve araç kiralama şirketi olarak finansal ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyor.

Vafira Car Rental, kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme gösteren ve uzman kadrosu ile Konya’nın öncü ve yenilikçi filo ve araç kiralama şirketi olarak finansal ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyor.

Sunduğumuz filo ve araç kiralama hizmetimiz ile müşterilerimizin standartlarını yükseltmek, ayrıcalıklı araç ve filo kiralama çözümleri sunarak kurumsal hayatta başarıya ulaşmalarında onlara yardımcı olmanın ana hedefleri arasında yer aldığını belirten Vafira Car Rental Sahibi Mustafa Pehriz, “Vafira Car Rental, olarak güvenliğinizi ve konforunuzu sağlayarak müşterilerimizin rotalarında onlara eşlik etmeyi, seyahatlerinde yol arkadaşı olmayı çok seviyoruz. Bizler müşterilerimizin bütçelerine, ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik geniş araç filomuz ile hizmet sunuyoruz” dedi.

bmw.jpg

‘EN İYİ ARAÇLARI MÜŞTERİLERİMİZE TEMİN EDİYORUZ’

15 yaşından bu yana mesleğine emek verdiğini ifade eden Vafira Car Rental Sahibi Mustafa Pehriz, “Biz sektörde alanımızda her zaman en iyisi olduk. Bu durum da bizi daima farklı kıldı. Bu düsturumuzdan vazgeçmeyerek müşterilerimize de her zaman en iyi hizmeti sunduk. Sunduğumuz filo ve araç kiralama hizmetimiz ile müşterilerimizin standartlarını yükseltmek, ayrıcalıklı araç ve filo kiralama çözümleri sunarak kurumsal hayatta başarıya ulaşmalarında onlara yardımcı olmak ana hedeflerimizdir. Vafira Car Rental, olarak güvenliğinizi ve konforunuzu sağlayarak müşterilerimizin rotalarında onlara eşlik etmeyi, seyahatlerinde yol arkadaşı olmayı çok seviyoruz. Bizler müşterilerimizin bütçelerine, ihtiyaçlarına ve isteklerine yönelik geniş araç filomuz ile hizmet sunuyoruz. Bireysel, kurumsal ve VIP araç kiralama ve transfer hizmetimizle yolculukları konfora dönüştürüyoruz. İster kısa, ister uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarınızda sınıfının en iyi araçlarını temin ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘VİP TRANSFER HİZMETİMİZ MEVCUT’

Araç kiralama konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirten Mustafa Pehriz, “Bireysel ve firma araç kiralamalarda hassasiyet gösterdiğimiz bazı konular var. Findeks raporu da bu hassasiyetlerimizden birisi. Araç kiralanmadan önce müşteriden findeks raporu talep ediyor ve bu duruma göre bir alışveriş yapıp yapmayacağımızı belirtiyoruz. Piyasada günlük kiralamalarda açık senet alınır. Bu durum bizim sektörün müşteri açısından en çok tedirgin olduğu yanıdır. Bizler açık senet almak yerine findeks sorgusu ile daha kurumsal işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şehir içinde ve dışında istediğiniz lokasyondan sizi alan ve daha sonra talep ettiğiniz lokasyona bırakılmanızı sağlayan size özel tahsis edilmiş araçla seyahat ettiğiniz kara yolu hizmeti vip transfer hizmetimiz mevcuttur. Yolculuklar bu sebep ile daha konforlu oluyor. Konser, sanatçı organizasyonları ve kişiye özel ulaşımlar bu şekilde sağlanıyor” şeklinde konuştu

‘MALİYETLER GÜNDEN GÜNE ARTIYOR’

Enflasyondan sektör olarak etkilendiklerini ifade eden Perhiz, “Sektörde karşılaştığımız bir sorun ise araç fiyatlarının fahiş derecede artmış olmasıdır. Ham araç alış maliyetimizin eskiye nazaran daha çok yukarı da olması bizleri sektör olarak zorluyor diyebilirim. Maliyetlerimiz günden güne artıyor. Bu da araç kiralama fiyatlarına her sektörde olan yansımalar gibi yansıyor. Müşteriler eski fiyatları bildikleri için şuan mevcut fiyatları pahalı bulabiliyor. Bu durumdan bizde sektör olarak etkileniyor ve farklı sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyoruz” açıklamalarında bulundu.

audi.jpg

‘KONFORU EN ÜST DÜZEYDE TUTUYORUZ’

Vafira Car Rental Sahibi Mustafa Pehriz, sözlerine son olarak şu şekilde devam etti; “Müşteri memnuniyetimizden de memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. Bizler araçlarımızı genç tutuyor ve yenilikçi bakış açımız ile konforu en üst düzeyde müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz. Vafira Car Rental, olarak genellikle 0-3 yaş arasında araçlar kullanıyor bunun üzerine çıkacak araçlarımızı revize ederek yerine yenilerini alıyoruz. Yeni araçlar kullanan müşterilerimiz ise verdikleri ücretin karşılığını en iyi şekilde almanın rahatlığını yaşıyorlar. Bu sebeple müşterilerimiz araçlarımızdan memnun oluyor ve onlar memnun olduğu için ise bizlerde memnun oluyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.