Yılmaz öpüşmemi sorun etmedi

Yılmaz öpüşmemi sorun etmedi
Yılmaz öpüşmemi sorun etmedi

Oğlunun kendini çekiştirmesiyle alışveriş yapmaya fırsat dahi bulamadan, soluğu oyun salonunda alan Belçim Bilgin Erdoğan, bütün gününü oyun parkında geçirdi. Rol aldığı ‘Çalsın Sazlar’ filminin vizyona girmesi için gün saydığını belirten Erdoğan, filmdeki öpüşme sahneleriyle ilgili çıkan magazin haberlerine de ateş püskürdü.

SÖZCÜ’ye konuşan Erdoğan; ”Biz profesyonel insanlarız. Bu çok normal, ayrıca o haberleri yapan kişiler utanmalı. Filmi izlemeden böyle haberlerin yapılması çok ayıp. Yılmaz Bey’e de o sahneyi sorabilirsiniz. Kocamla bu konuyla ilgi bir sorun yaşamadım.” dedi.

HARİKA BİR FİLM

Eşi Yılmaz Erdoğan’ın rol aldığı ‘Son Umut’ filmini de yere göğe sığdıramayan Belçim Bilgin Erdoğan, ”Son Umut, bir başyapıt. Harika bir film oldu gerçekten, herkese tavsiye ediyorum. Gönlümüzdeki ödülleri topladı ama biz dünya çapında da ödül bekliyoruz” dedi. (Sözcü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.