Yine eğitime destek, yine Koyuncu Grup!

Yine eğitime destek, yine Koyuncu Grup!
Koyuncu Grup Karatay İlçesi’nde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun zeka sınıflarının yenilenmesine destek oldu.

Sosyal Sorumluluk projeleriyle sıkça gündeme gelen Koyuncu Grup, geçen ay yapmış olduğu TOKİ İlkokulu ve Anaokulu’nun sınıf yenilemelerinin ardından, bu kez de Konya İli Karatay İlçesi’nde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun zeka sınıflarının yenilenmesine destek oldu.

bb-yine-egitime-1.jpeg

Konuyla ilgili açıklama yapan Koyuncu Grup Kurumsal İletişim Yetkilisi Alper Bakım şunları söyledi: “Koyuncu Grup olarak ‘Çocuklar Geleceğimizdir’ mottosuyla çıktığımız yolda, eğitime sayısız destekler vermek bizleri mutlu ediyor. Geçtiğimiz ay bir başka okulumuzun sınıflarının yenilenmesine vesile olmuş ve ilgili sınıflara kurucumuz Refik Koyuncu ve kıymetli eşleri Saime Koyuncu’nun isimlerini vermiştik. Bu kez de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Koyuncu’nun rahmetli eşleri Server Leyla Koyuncu’nun ismini, İstiklal Ortaokulu’nun zeka sınıfında yaşatmak istedik. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye şahit olmak, bizleri hep daha fazlasını yapabilmek için motive ediyor.

bb-yine-egitime-6.jpeg

Bu projeyi hayata geçirmemize vesile olan ve böyle değerli projede katkılarını esirgemeyen Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İstiklal Ortaokulu’nun kıymetli yönetici ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

bb-yine-egitime-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.