YKS aileleri için seminer

YKS aileleri için seminer
KTO Karatay Üniversitesi, Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile YKS’ye girecek öğrenci ve mezunların velilerine yönelik “Başarmak Genlerimizde Var: YKS'de Aile ile Başarmak” konulu program düzenlenecek.


Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile YKS’ye girecek öğrenci ve mezunların velilerine yönelik “Başarmak Genlerimizde Var: YKS'de Aile ile Başarmak” konulu program düzenlenecek. 11 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsü C Blok Konferans salonunda “Başarmak Genlerimizde Var: YKS’de Aile ile Başarmak” konulu ücretsiz program düzenlenecek. KTO Karatay Üniversitesi, Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilecek programda, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Harmancı “Üniversite Adayının Ebeveyni Olmak”, KTO Karatay Üniversitesi Eğitmeni Ahmet Gözüaçık ise “Birlikte Başarmak” konulu seminer verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.