Yokuş: 5 temel sorun çözülürse önemli mesafe alırız

Yokuş: 5 temel sorun çözülürse önemli mesafe alırız
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM Genel Kurulu'nda tarım sektörünün sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, TBMM Genel Kurulu'nda tarım sektörünün sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. TARMAKBİR'in tarım işletmeleriyle ilgili hazırladığı raporu ve önerileri kürsüden hatırlatan Yokuş, çözüm önerilerinin hayata geçirilmesiyle birlikte bir Türk tarımının önemli sorunlarının da son bulacağını söyledi. Yokuş, “ TARMAKBİR" adlı tarım işletmeleriyle ilgili bir kuruluşun sektör raporunda tarımın 5 temel sorunu ve çözüm önerileri şöyle sıralanıyor: Maliyet artırıcı unsurların çözümlenememesi, çiftçi eğitimi ve uygulamalarının yetersiz olması, tarım arazilerinin parçalı ve dağınık yapısı,  Tarımsal üretimde verim ve kalitenin düşük olması, sulanabilir arazi miktarlarının azlığı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.