Konya'da yolcu otobüsü taziye aracı oldu

Konya'da yolcu otobüsü taziye aracı oldu
 Editör
Konya Kadınhanı Belediyesi, cenaze hizmetlerini daha iyi bir şekilde yürütmek için yeni bir araç hizmeti gerçekleştirdi.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, "Büyükşehir Belediyesi'nden ilçeye kazandırdığımız ulaşımda ekonomik ömrünü tamamlayan yolcu taşıma otobüslerinden bir tanesinin cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere proje ve yapımını tamamladık. Vatandaşlarımıza her türlü hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

1701722715223.jpgİlçede cenaze hizmetleri için özel bir araç olmadığından, cenazelerin taşınmasında vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Başkan Badem, "Bu sıkıntıyı gidermek için Büyükşehir Belediyesi'nden ilçemize kazandırdığımız ulaşımda ekonomik ömrünü tamamlayan yolcu taşıma otobüslerinden bir tanesini cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere proje ve yapımını bitirdik. Otobüsümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya başladık." şeklinde konuştu.

1701722689482.jpg

Yakın bir zamanda 2 adet daha cenaze aracını hem merkezde hem de kasabalarda hizmete sunmayı planladıklarını belirten Başkan Badem, "Bu araçların çay ocağı ve sedir şeklinde olmasını planlıyoruz. Böylece hem cenaze sahipleri için geliştirdiğimiz projemiz katkı sağlayacak hem de vatandaşlarımız rahat bir şekilde hizmet alabileceği oturma ve sohbet amaçlı vakit geçireceği bir ortam oluşturmuş olacağız." İfadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.