Yolcular için oku dediler
Akşehir’deki kitap sevdalılarının oluşturduğu Akşehir Kitap Atölyesi, insanların uğrak yerlerinde oku şeklindeki kitaplıkları destekçileri aracılığıyla insanların kullanımına açıyorlar.
"EN UZUN YOL İÇİMİZDEKİ YOLDUR"
Daha önceden Akşehir Devlet Hastanesinde ve Akşehir Otogarında açtıkları oku şeklindeki kitaplıkların yenisi Akşehir Garında, en uzun yol içimizdeki yoldur mottosuyla, İlbilge Eğitim Kurumlarının desteğiyle hizmete sunuldu.

Temin edilen kitaplar Akşehir Kitap Atölyesi üyelerini temsilen Meryem Özkan Şan, Emine Kaçar ve Alev Yıldırım Keskin tarafından Akşehir Garındaki kitaplığa yerleştirildi. Gara uğrayan yolcuların, Garda yolcu bekleyenlerin ve yolu Akşehir Garına düşenlerin beklerken kitap okuyarak vakit geçirmelerini istediklerini belirten grup üyeleri, bu hareketin gün geçtikçe artmasını, insanların okuma iptilasına tutulmasını amaçladıklarını belirttiler.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.