Yöntem Koleji’nden 3 Türkiye birincisi

Yöntem Koleji’nden 3 Türkiye birincisi
Yöntem Koleji başarısını bu yıl da 3 Türkiye birincisi öğrenci ile taçlandırdı.

Faaliyete başladığı günden bugüne sınavlara binlerce öğrenci hazırlamış ve yüzlerce Türkiye birincisi çıkarmış Yöntem Koleji başarılarını bu yıl da 3 Türkiye birincisi öğrenci ile taçlandırdı. Yönetim Kurulu Üyesi Türkçe öğretmeni Özgür Pazarcı yaptığı açıklamada, “Biz bu günün hayalini kurarak geldik. 4 yıl sonra LGS’de Türkiye birincisi olacağız, en iyi dereceleri alacağız diye gece gündüz çalışarak bugünlere kadar geldik. Yöntem Koleji açıldığı günden beri Konya’da eğitime yön vermeye devam ediyor.

df2d3ecb-3b2b-4898-99c1-b77904f496b7.jpg

Öğretmeniyle öğrencisi ile velisi ile her zaman en iyisini yapmaya çalışan bir kurumuz. Ve bu şekilde devam edeceğiz. 1 milyondan fazla öğrencinin girdiği LGS’de 3 Türkiye birincimiz var. Bize göre Yöntem’in bütün öğrencileri Türkiye birincisi. 1 yanlış 2 yanlışlı çok öğrencimiz var. Çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.
Türkiye birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş ise mutluluklarını ifade ederken düzenli ve disiplinli çalışmanın kendilerine başarı getirdiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.