Yöresel ürünler Sadra Şifa'da

Yöresel ürünler Sadra Şifa'da
Ürünleri yöresinden özenle seçip ülke genelinde satışa sunan Sadra Şifa, fiyat politikası ve ürün kalitesiyle sıkça tercih ediliyor.

Ürünleri yöresinden özenle seçip ülke genelinde satışa sunan Sadra Şifa, fiyat politikası ve ürün kalitesiyle sıkça tercih ediliyor. Alınan ürünleri yerinde seçtiklerini belirten Ömer Konukçu, “Ürünleri toptan aldığımız için uygun fiyatla ülke geneline sunuyoruz” dedi.

Sadra Şifa’nın yöresel ve kaliteli ürünleri Konya bayiliğinde tüm ülkeye sunduğunu ifade eden Sadra Şifa Genel Müdürü Ömer Konukçu, Daha ucuz ve daha uygun fiyatlara hizmet sunuyoruz. Aydın’dan Çanakkale’den zeytinyağını getiririz. Çanakkale Karaköy yağı Türkiye’nin bir numaralı yağıdır. Oradan yağı biz getiririz. Burada daha uygun fiyata müşterimize sunarız. Çünkü biz toptan alıyoruz. Fındığı Ordu’dan oradan güvendiğimiz daha önce iş yaptığımız yerlerden getiririz. Fındıklarımızın kaliteli yağlı olmasına çok dikkat ederiz. Fındık ne kadar küçük olursa kalitesi o kadar yüksek olur. Fındık büyüdükçe içindeki yağ oranı düşer. İncirimizi Aydın’dan getiririz. Burada güzel bir şekilde paketlemesini yaparız. Onun da aynı şekilde tüm Türkiye’ye satışını yaparız. Biz aldığımız ürünleri gidiyoruz görüyoruz. Zeytinyağını içiyoruz inciri fındığı yiyoruz en kalitelisini müşterilerimize sunuyoruz. Online satış kanalları olan Trendyol ve Hepsiburada da satışlarımız devam ediyor. Ayrıca Bizimoradan isimli yöresel ürünlerin satıldığı sitede de satışlarımız var” diye konuştu.

kuru-incir.jpg

dsc-0781.jpg

DAMAK TADINA UYMALI

Yöresel ürünlerin temini noktasında tavsiyelerde bulunan Konukçu, “Vatandaşımız öncelikle damak tadına dikkat edecekler. Ucuz pahalı değil, daha çok ağızlarına layık olanı seçmeleri lazım. Bir zeytinyağı ucuz olur. Ucuz olmasının sebebi nedir. Bugün bir zeytinyağının litresi 60-65 TL’den başlar. Bunun 25 TL olanını da buluruz. Ama o yağ değildir tortudur. Dizemi yüksek olursa, mesela ben 0.3-0.5 dizem satarım. Ama 1-2 dizem olanlar var. Bunları normal direkt olarak insan içemez. O dizemi yüksek yağ acı olur. O yüzden diyorum damak tadına uyması lazım. Ben burada yöresel ürünün satışını yaparken önce numune olarak herkese bir yediririm. Sucuğu mesela kendim basarım ilk gelen müşterime bir kangal hediye ederim. Önce sucuğumu tadın sonra gelin alın derim. Yani ucuz ürün bulup ağız tadıyla kullanamadıktan sonra hiçbir anlamı yok” şeklinde konuştu.

findik.jpg

FİYATLARIMIZ HER ZAMAN UYGUN

Sadra Şifa’nın ürün portföyü hakkında bilgi veren Konukçu, “Tabi ki ürün portföyümüzü geliştirme konusunda çalışmalar yapıyoruz. Kaliteli zeytin satışları, ceviz badem satışları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Biz mesela 40 TL’lik cevizi 70 TL’den satmayız. Mesela ben şimdi burada fındığı 60 TL’ye satıyorum lakin dışarda ceviz 70 TL’ye satılıyor. Geçen yıl ben 20 TL’ye ceviz 50 TL’ye fındık sattım. Bu yıl ben cevizi 35’ten satıyorum. Orandaki durumları buradan görebilirsiniz. Bizim kalite ve fiyat orantımız bu şekilde. Fiyatlarımızı her zaman uygun tutmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

zeytinyagi1.png

zeytinyagi-2.png

KALİTELİ ÜRÜNLER TERCİH ETMELİYİZ

Herkesin fiyattan önce sağlığını düşünmesi gerektiğine dikkat çeken Konukçu, “Gıdada ve sağlıkta para öngörülmez. Daha ziyade kalite öngörülür. Mesela ben incirle zeytinyağını karıştırıyorum 41 gün içerisinde bekletiyorum ve kanseri önlüyor. Ben yağımdan alanlara her gün sabah bir kaşık zeytinyağı ve bir tane incir öneriyorum. Buna sürekli olarak devam eden kanseri yeniyor. Ama bunu kaliteli ve güvenilir incir ve zeytinyağı ile yapman lazım ki faydası olsun. Elimizden geldiği kadar kaliteli ürünler tercih etmeliyiz. 25 liraya zeytinyağı alanlara söylüyorum o yağ yenmez zaten. Has zeytinyağı değildir o. Karışık yağdır. Kaliteli bir zeytinyağı alıyorlarsa beklemesi de güzeldir. 5-10 yıllık yağ bir numaralı yağdır” diyerek sözlerine verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.