Yukarıpınarbaşı ve Hatunsaray’da Yağmur duası yapıldı

Yukarıpınarbaşı ve Hatunsaray’da Yağmur duası yapıldı
 Editör
Türkiye ve bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle Meram Hatun saray Mahallesi'nde yağmur duası yapıldı

Türkiye ve bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle Meram Hatun saray Mahallesi'nde yağmur duası yapıldı.
Programa İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, İl Müftülüğü Başvaizi Mehmet Erşahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Öğmüş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Çiftci, Hatunsaray Camii görevlileri, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.

78c0bdaf-0410-4d4d-91d8-92fbf21dc591.jpg

Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahi ve kasidelerin okunduğu programda, dua öncesi İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge ile İl Müftülüğü Başvaizi Mehmet Erşahin tarafından sabır, şükür, kanaat ve istiğfar konusunda vaaz edildi, yağmur duası ve akabinde yemek ikramıyla program sona erdi.

YUKARIPINARBAŞI MAHALLESİ'NDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

Selçuklu İlçesi Yukarıpınarbaşı Mahallesi Pınarbaşı Camii'nde organize edilen yağmur duasına, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.
İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin imametinde öğle namazı eda edildi. Akabinde İl Müftüsü Öge; sabır, şükür, kanaat ve istiğfar konusunda vaaz etti. Program, İl Müfüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin yapmış olduğu yağmur duası ve yemek ikramıyla sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.