Yunak Belediyesi daimi çalışanlarına yüzde 10 zam yaptı

Yunak Belediyesi daimi çalışanlarına yüzde 10 zam yaptı
Hak İş Sendikası ile Yunak Belediyesi arasında ek protokol yapılarak Yunak Belediyesi’nde çalışan 32 daimi işçinin ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldı.

Hak İş Sendikası ile Yunak Belediyesi arasında ek protokol yapılarak Yunak Belediyesi’nde çalışan 32 daimi işçinin ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldı. Yeni maddeler dahil edilerek imzalanan ek sözleşmeyle birlikte yürürlükte olan ücrete ek olarak meslek ve unvanlara göre çalışanların mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler sağlandı. Yunak Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen imza törenine Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ile Hak İş Sendikası yetkilileri katıldı.

yunak-2.jpg

İmza töreni sonrası açıklamada bulunan Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, “Her işçinin emeğinin karşılığını alması, belediyenin mali durumuna göre verilebilecek en yüksek ücretin ödenmesi konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyleyen Başkan Konak açıklamanın devamında ise ” Bizim asıl görevimiz vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Hizmetin ana aktörü alın teri ile çalışan işçi ve personelimizin hakları, onların ekonomik ve sosyal yaşamını en üst seviyeye çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları göz önüne alarak onları ve bizleri mutlu eden bir rakamda anlaştık. Gönül hep daha fazlasını vermek istiyor. Ama ayın 15’inde saat 12’yi geçtiğinde alın terinin karşılığı, hak ettiği maaşını alabilmesi bizim için çok değerli. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Yunak’ta vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için çalışmaya, hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Çünkü biz birlikte aile, birlikte Yunak’ız ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.