Yunak’ta karla mücadele çalışmaları sürüyor

Yunak’ta karla mücadele çalışmaları sürüyor
Yunak’ta dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı zaman zaman hayatı olumsuz etkilerken, kar yağışı dolayısıyla araçlarıyla yolda mahsur kalanlara belediye ekipleri zamanında müdahale etti.

Yunak ilçesi giriş ve çıkışlarında 50 cm’yi bulan kar kalınlığı nedeniyle yolların kapanmaması için teyakkuza geçen belediye ekipleri, ilçenin bazı mahallelerinde devam eden yoğun kar yağışından etkilenen vatandaş ve sürücülerin yardımına koştu. Karla mücadele ekipleri bir yandan iş makineleriyle yol açma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da yolda mahsur kalan araçlara anında ulaştı. Gelen yardım çağrısı üzerine harekete geçen Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve karla mücadele ekipleri Yunak – Polatlı karayolunda kara gömülen tırı sahibi ile birlikte kurtardı. Başkan Konak, karla mücadele çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgelerde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, karla mücadele çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

yunakta-2.jpg

Açılmadık hiçbir ana ve ara yolun olmayacağını söyleyen Başkan Konak , “İlçemizi kaplayan beyaz örtüyle birlikte bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. 42 mahallemizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız var gücüyle devam ediyor. Akşam saatlerinden itibaren bütün ekiplerimiz teyakkuzda. Bütün mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımızı başlattık. Öncelikle hemşerilerimizi mağdur etmemek adına ana arterler başta olmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Bütün ekiplerimiz gece boyunca sabaha kadar çalışacaklar. Gece saatlerinde sıcaklığın eksilere düşmesiyle birlikte don olayıyla karşı karşıya geleceğiz. Mümkünse, zorunluluğu yoksa hemşerilerimiz dışarıya çıkmasın. Önceliğimiz sizin sağlığınız ve can güvenliğiniz. Yunaklılar rahat olsun, kar bereketinin keyfini çıkarmaya çalışsınlar. Yunak, Allah’ın izniyle bizlere emanet. Bütün ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

yunakta-1.jpg

yunakta-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.