Yunak’ta Muhtarlar Haftası kutlandı

Yunak’ta Muhtarlar Haftası kutlandı
Hükümet meydanında düzenlenen törende Yunak Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Alpan tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile birlikte, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

Törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Yunak Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Alpan Muhtarlık müessesinin aslında tanımı devlet ile millet arasında ki köprü olduğunu söyleyerek bu günü meslektaşlarına armağan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Dernek Başkanı Hasan Alpan , “Geçtiğimiz yıllar ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan kovıt-19 salgınının ve vatandaşlarımızın karantina süresi ilaç takibine kadar takip ederek takipçisi olduk. Temaslı, temassız, pozitif demeden ailemizi ve canımızı düşünmeden, sadece insan yaşasın ki devlet yaşasın politikası ile can siper hane görev yaptık. Canlarını ebedi hayata uğurlamanın üzüntüsü ile geçirdik. Vefat edenlere Allahtan rahmet şifa bekleyenlere rabbimden acil şifalar diliyorum. Muhtarlarımız devlet ile vatandaşların en sıcak temas noktasıdır. Devletin güler yüzü şefkat elidir” dedi.

Yunak Belediye Başkanı Ali konak, muhtarlar günü dolayısıyla, yapmış olduğu konuşma da muhtarların devlet ve millet arasında birer köprü olduğunu vurgulayarak açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Konak , “İlçemizin en ücra köşesinden en merkezine kadar gecesini gündüzüne katan ve son 2 yıldır pandemi nedeniyle emir eri gibi çalışan bende dâhil sizlerde gece gündüz halkın yanında olan değerli muhtarlarım gününüz kutlu olsun. Ben Belediye Başkanı olarak, size iletilen konuları çözmekle mükellefim. Hepinizin bildiği gibi bir program uyguluyoruz. Görev süremizde neler yapılacaksa yerine getirmeye gayret ediyoruz. Sabahın seherinden gece yarısına kadar hep beraber ilçemize hizmet için uyumuyoruz. Başımız sıkışınca elimiz, kolumuz, gözümüz ve kulağımızsınız Muhtarlarımızdır. Bir ihtiyaç sahibi varsa işbirliğini yine muhtarla yapıyoruz. Bütün kamu kurum ve kuruluşlar muhtar esaslı çalışır. Yine muhtar arkadaşlarımız köydeki asayiş güvenliği sağlamasına yaptıkları katkılar. Muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.