Yurtta Kış

Yurtta Kış
Gümüşhane'de yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 281 köy yolundan 252'si ulaşıma açıldı, 29 köy yolunda ise çalışmaların sürdüğü bildirildi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de kar nedeniyle kapanan 281 köy yolundan 252'sinin ulaşıma açıldığı, 29 köy yolunda ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, hafta başında etkili olan kar yağışıyla 281 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar sonrası ilk gün 68, ikinci gün 134, üçüncü gün ise 50 olmak üzere 252 köy yolunun ulaşıma açıldığı vurgulanan açıklamada, halen merkez ilçede 10, Torul'da 5 ve Kürtün'de 14 olmak üzere 29 köy yolu ulaşıma kapalı olduğu belirtilerek, yolların kardan tamizlenmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edildi.

Öte yandan, hava sıcaklıklarının sıfırın altında 18 dereceye kadar düşmesi sonucu Harşit Çayı buz tuttu, binaların çatılarında buz sarkıtları oluştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.