Yurtta kış

Yurtta kış
Adıyaman'ın Besni ilçesinde devam eden yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi- Yenikent mevkisinde kayarak yoldan çıkan bir yolcu minibüsü, polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarılırken, bir okulun istinat duvarı da biriken karlar nedeniyle ç

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesine devam eden yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Yenikent mevkisinde kayarak yoldan çıkan bir yolcu minibüsü, polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, bir özel okulun duvarı da biriken kar nedeniyle çöktü.

Besni'de sabahın erken saatlerinde başlayan ve etkisi artarak devam eden kar yağışı nedeniyle vatandaşlar iş çıkışı evlerine dönüşte zorluk yaşadı. Ulaşımda da aksamalara neden olan kar yağışı dolayısıyla birçok araç, Besni-Gaziantep girişinde mahsur kaldı.

Yenikent mevkisinde bir yolcu minibüsü kayarak yoldan çıktı. Polis ekipleri ve vatandaşlar, yolcu minibüsünü ittirerek, minibüsün yola çıkmasını sağladı.

Yetkililer, sürücüleri kar lastiği ve zincir takmaları konusunda uyardı.

Bu arada, gün boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle Besni ilçesindeki Yenikent Erdemoğlu Mahallesi'nde bulunan özel bir okulun istinat duvarı biriken karlar nedeniyle çöktü.

Öğrencilerin okulda olmadığı bir saatte meydana gelen çökme sonrası yıkılan duvarın enkazı belediye ekipleri tarafından temizlendi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.