Yurtta kış

Yurtta kış
Akseki-Seydişehir karayolunda kar seviyesi yüksek olduğu için 2 gündür araç geçişine izin verilmiyor- Akseki-Beyşehir karayolunda ise küçük araçlara zincir takmaları şartıyla geçiş izni verilmeye başlandı

ANTALYA(AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar kalınlığının fazla olması nedeniyle 2 gündür araç geçişine izin verilmiyor.

Akseki-Seydişehir karayolunun kar yağışı sonucu salı günü saat 15.00 sıralarında ulaşıma kapanmasının ardından karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, iş makineleri ve kar püskürtme araçlarıyla 2 günden beri kapalı olan yolu trafiğe açmaya çalışıyor. Sürücüler, dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

Akseki-Beyşehir karayolundaki çalışmaların kısmen tamamlanmasının ardından ekipler, Beyşehir yolunu kullanmak isteyen sürücülerin bu güzergahtan ağır tonajlı araçlar hariç küçük araçların zincirli olarak kontrollü geçmesine müsaade ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.