Zafer Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret

Zafer Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Dikici ve Selçuklu Meclis Üyesi adayı Ramazan Dikici Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Dikici Selçuklu Meclis Üyesi adayı Ramazan Dikici Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Dikici, vaatlerinden söz etti.

SELÇUKLU'YU MUTLU BİR ŞEHİR YAPMAK İSTİYORUZ

Selçuklu'da tarım ve hayvancılığın modernize edilmesi ve kooperatifleşmenin teşvik edilmesi vaadinde bulunan Dikici, ''Selçuklu'da tarımsal üretimin artması ve gıda fiyatlarının düşmesine katkı sağlayabileceğimize inandığımız projelerimizle tarım ve hayvancılık yaparak sorunlarımızın önüne geçeceğiz. Belediyenin kontrolünde modern bir şekilde et, süt ve yumurta üretimi yapacağız. Selçuklu'da gıda güvenliğinin artmasına ve gıda fiyatlarının istikrara kavuşmasına katkı sağlayabiliriz. Selçuklu'yu mutlu bir şehir yapmak ve gençlere değer vermek bizler için en önemli değerlerimiz ve amaçlarımız içerisinde yer alıyor. Selçuklu'da sosyal yaşamın gelişmesine ve Selçukla'da yaşayan insanların yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayabiliriz'' dedi.

Selçuklu’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Dikici, vaatleriyle dikkat çekmeye başladı. Dikici, Selçuk'da yaşayan tüm kesimlerle birlikte hareket edeceğini ve ilçenin sorunlarını birlikte çözeceğini ifade etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.