Zafer Partisi’nden Pusula’ya ziyaret

Zafer Partisi’nden Pusula’ya ziyaret
Zafer Partisi heyeti, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’ı ziyaret ederek, partilerinin kuruluş amacı ve hedefleri ile ilgili bilgi verdi

Zafer Partisi Kalkınma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şen ve Sosyal Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Akyüz, Pusula Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, partilerinin bir amaç doğrultusunda ve ihtiyaca binaen kurulduğunu dile getirerek, “Partimiz bugün toplumun hemen her kesiminin rahatsız olduğu ama söylenmeyen, dile getirilemeyen konularını dillendiriyor. Bu da partimize tabandan gelen bir teveccüh olarak yansıyor. Ülkemizde uzun yıllardır bulunan sığınmacıların artık geri gönderilmesi yönündeki kanaatimiz aslında kamu vicdanının ortak bir kanaatidir. Bu düşünceden hareketle, iktidar olduğumuzda yapacağımız ilk işin ülkemizdeki yabancıları kendi ülkelerine göndermek olacağını tekrar söylemek isterim” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez de partilerin henüz 11 aylık bir parti olduğunu, bu kısa süreç içerisinde Konya’da hızlı bir şekilde teşkilatlandıklarını, özellikle gençlere ayrı bir ehemmiyet verdiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da heyete siyasi arenada başarılar diledi.

HAVVA GÜL YAVUZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum