Zamlar enflasyondan düşük olmamalı

Zamlar enflasyondan düşük olmamalı
Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, Konya Büyükşehir Belediyesinde çalışan taşeron işçilere yapılması planlanan yüzde 6 oranındaki maaş zammının hak ve adaletle bağdaşmadığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, Konya Büyükşehir Belediyesinde çalışan taşeron işçilere yapılması planlanan yüzde 6 oranındaki maaş zammının hak ve adaletle bağdaşmadığını belirtti. Özerdem yaptığı açıklamada, “Konya Büyükşehir Belediyesi 6 bin taşeron işçisine yüzde 6 oranında zam teklif etmek hak ve adalete sığmayan bir tekliftir. Türkiye genelinde hükümetin taşeron işçi sorununu kaldırıp, mevcut çalışanların tamamını kadroya geçirme sözünü yerine getirilmemişken; Türkiye gerçeklerinden uzak bir tekliftir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.