Zincirleme trafik kazasında 110 yaralı

Zincirleme trafik kazasında 110 yaralı
Sabah saatlerinde iki ayrı bölgede 32 aracın karıştığı iki zincirleme kaza yaşandı. Yaralananların birçoğu, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı ve 110 kişi hastanelere kaldırıldı.

Hava sıcaklığının artmasıyla gün içinde eriyen karlar, sabaha karşı sisle birlikte buzlanmaya yol açınca, Konya’da kazalar kaçınılmaz oldu. Ankara yolunda, aralarında işçi servisleri, belediye otobüsleri, kamyonlar ve otomobillerin bulunduğu çok sayıda araç birbirine girdi. 

İhbarla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti, itfaiye ekipleri ise araçlarda sıkışanları kurtarmaya çalıştı. Yaralılar bir bir kurtarıldı ve çevredekilerin de yardımıyla ambulanslara taşındı. 

Aynı dakikalarda bir kaza haberi de Selçuklu ilçesi Aliya İzzetbegoviç Caddesinden geldi. Kazanın nedeni yine sis ve buzlanmaydı. Çok sayıda araç birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü. 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. 

Bu araçlarda bulunan toplam 110 kişi kent genelindeki hastanelere kaldırıldı. 

Yaralılardan 5’inin durumu ağır...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum