Zorlu seri başlıyor

Zorlu seri başlıyor
Kağıt üstünde puan alınması muhtemel gösterilen ilk 5 haftayı sadece 5 puanla tamamlayan Torku Konyaspor bu kez çok daha zorlu bir seriye adım atıyor. Temsilcimizin güvencesi ise taraftarı…

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk 5 haftasında sadece 5 puan toplayabilen Torku Konyaspor’da gözler ikinci 5 haftalık dilime çevrilmiş durumda.  Kağıt üzerinde en rahat periyot olarak gösterilen ilk 5 haftada en az 9 puan hedefine ulaşamayan ve aldığı sonuçlarla bir anlamda camiaya hayal kırıklığı yaşatan Torku Konyaspor’un ligdeki konumu da bu 5 maçlık periyotta alacağı sonuçlara bağlı. Sezon başında konan 50 puan hedefine ulaşılması noktasında seri galibiyetlere ihtiyaç duyan yeşil-beyazlılar özellikle evinde oynayacağı maçlardan galip ayrılmak amacında.

BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR

Torku Konyaspor 5 haftalık zorlu maç periyodunda ilk olarak ligin yenilgisiz ekiplerinden İstanbul Başakşehirspor’u ağırlayacak. Ardından temsilcimizi yine bir İstanbul ekibi bekliyor. 7. haftaya dahil maçta ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa’ya konuk olacak Torku Konyaspor, 8. hafta ise ligde her türlü sonucu almaya aday bir takım olan ve özellikle etkili kontratak silahlarıyla deplasmanda baş ağrıtabilecek Karabükspor’u ağırlayacak.  9. haftada sezona çok sayıda flaş transferle giren ve 5 haftada hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor’un konuğu olacak Torku Konyaspor zorlu seriyi 10. haftadaki Gaziantespor’u Konya’da ağırlayarak tamamlayacak.

İÇ SAHADA KAYIP İSTENMİYOR

3 iç saha maçının olduğu bu 5 haftada 9-10 puan alarak üst sıra hedefine sıkı sıkı tutunmak isteyen temsilcimizin bu süreçteki en önemli kozu taraftarı olacak. Torku Konyaspor’da teknik kadro ve oyuncular da bu 5 haftalık periyodun önemini kavramış durumda. Teknik direktör Mesut Bakkal oyuncularından daha fazla özveri beklerken, özellikle iç sahada kaybedilen puanların telafisinin zor olacağını ifade ediyor. Torku Konyaspor, sezonun 6. haftasının açılış maçında cumartesi günü saat 13.30’da İstanbul Başakşehirspor’u konuk edecek.  (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.