Konyaspor, kupa maçında Beşiktaş'a konuk oluyor

Konyaspor, kupa maçında Beşiktaş'a konuk oluyor
 Muhabir
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

Tümosan Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.45’te başlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ömer Faruk Turtay olacak.

TEK MAÇ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde maçlar tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Maçı kazanan tur atlayacak. 90 dakika sonunda eşitlik bozulmazsa penaltılara gidilecek yine eşitlik bozulmazsa son 4’e kalan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Konyaspor bu sezon rakibiyle ligde oynadığı 2 maçı da 2-0’lık skorlarla kaybetti.

KUPADA 8. RANDEVU

İki ekip Türkiye Kupası’nda 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 müsabakada Konyaspor 3, Beşiktaş 2 galibiyet alırken taraflar 2 mücadelede ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor kupada Beşiktaş’la son olarak 2020-2021 sezonunda yine çeyrek final maçında karşılaşmıştı. Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçta penaltı atışları sonucu Beşiktaş, 3-2’lik skorla kazanmıştı.


KONYASPOR 3. TURDAN KATILDI

3. Turda kupada dahil olan Konyaspor bu turda Erbaaspor’u 3-0, 4. Turda Beyoğlu Yeniçarşıspor’u 3-0, 5. Turda Göztepe’yi 2-1 mağlup ettikten sonra son 16 turuna çıktı. Yeşil-beyazlılar, son 16 turunda Sivasspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederekadını çeyrek finale yazdırdı.

BEŞİKTAŞ 5. TURDA DAHİL OLDU

Bu sezon kupaya 5. turdan katılan Beşiktaş ise, Eyüpspor’u 4-0 yenerek son 16 turuna kaldı. Bu turda Antalyaspor’u 2-1’lik skor ile saf dışı bırakan Beşiktaş, çeyrek finale yükseldi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum