CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse:
"Daha çok kadın belediye başkanı, milletvekili, parti meclisi üyesiyle partimizin yönetim organlarında bulunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde daha çok kadınla partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Daha çok kadın belediye başkanı, milletvekili, parti meclisi üyesiyle partimizin yönetim organlarında bulunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde daha çok kadınla partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz." dedi.

Köse, partisi tarafından kentte bir otelde düzenlenen "İl Kadın Kolları Başkanları 1. Eşgüdüm Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, üç gün sürecek etkinliği başarılı geçmesini diledi.

CHP'li kadınlar olarak bugüne kadar yılmadan, yorulmadan çalıştıklarını belirten Köse, aynı inanç ve kararlılıkla faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı.

Kadınların özgür olduğunu ve kendi kararlarını verebildiğini ifade eden Köse, şöyle konuştu:

"Bizlere engeller koymayın, yolumuzu kesmeyin. Bizi ötekileştirmeyin. Kılık kıyafetimizle uğraşmayın. İnancımız üzerinden siyaset yapmayın. Bizi toplumdan ve çalışma hayatından uzaklaştırmayın. Kazanılmış haklarımızdan koparmayın. Önce kendimize, sonra birbirimize inanıp güvenmeyi öğrenebilmeliyiz. Siyaseti ancak birlikte değiştirebiliriz. Daha çok kadın belediye başkanı, milletvekili, parti meclisi üyesi ve partimizin yönetim organlarında bulunmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki seçimlerde daha çok kadınla partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz."

Toplantıya, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ile partinin il kadın kolları başkanları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.