İETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi

İETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi
Bahçelievler'de seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle arızalandı.

Bahçelievler'de seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle arızalandı. Trafikte aksamalar yaşanırken, olay yeri drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul'da son dönemde sık sık yaşanan metrobüs ve otobüs arızalarına bir yenisi daha eklendi. Bahçelievler 29 Ekim Caddesi üzerinde üzerinde seyir halinde olan İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir neden dolayı arıza yaptı. Arıza nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Otobüs arızası drone ile havadan görüntülendi.

İETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi

İETT otobüsü arızasına bir yenisi daha eklendi

HINCA HINÇ DOLU İETT OTOBÜSÜNE BİNEMEDİ İSYAN ETTİ

Öte yandan Arnavutköy’de İETT seferlerinin gecikmeli olduğunu iddia eden bir vatandaş hınca hınç dolu bir İETT otobüsüne binemeyince isyan etti.

"REZİLLİĞE BAK..."


Arnavutköy’de çekilen görüntülerde Karlıbayır Mahallesi’nde İETT durağında bekleyen bir vatandaş iddiaya göre uzun süre İETT otobüsüne binemedi. Seyrek seferler nedeni ile hınca hınç dolu gelen otobüse binemeyen vatandaş duruma isyan etti. Otobüse binemeyen vatandaş, “Rezilliğe bak, bir sürü dilekçe verdim hala aynı problem, belediye hesabını verecek” diyerek duruma tepki gösterdi. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum