Kktc Tanıtım Günleri

Kktc Tanıtım Günleri
KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ataoğlu:- "KKTC'de de size ait olan bir ada var. Antalya'da yapacağınız turizm etkinlikleri içinde KKTC'deki adayı da düşünürseniz bizler büyük memnuniyet duyarız"

ANTALYA (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, "KKTC'de de size ait olan bir ada var. Antalya'da yapacağınız turizm etkinlikleri içinde KKTC'deki adayı da düşünürseniz bizler büyük memnuniyet duyarız." dedi.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı himayesinde düzenlenen "KKTC Tanıtım Günleri" etkinliği, The Marmara Hotel'de gerçekleştirildi.

Antalya ve KKTC'den turizm, sanayi ve ticaret sektörleri ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katılım gösterdiği etkinlikte konuşan Ataoğlu, anavatanın her ilinde tanıtım etkinliği düzenlemek istediklerini söyledi.

"Yani aslında kendi evimizdeki bir odadan bir odaya kapıların açılmasıyla ilgili bir etkinlik başlatmış olduk." diyen Ataoğlu, Antalya'ya turizmi öğrenmeye geldiklerini kaydetti.

Ataoğlu, şöyle konuştu:

"KKTC'de de size ait olan bir ada var. Antalya'da yapacağınız turizm etkinlikleri içinde KKTC'deki adayı da düşünürseniz bizler büyük memnuniyet duyarız. Biz buraya turizmi öğretmeye gelmedik, turizmi öğrenmeye geldik. Sizlerin etkinliklerinizin KKTC'ye de katkı sağlamasını hatırlatmaya geldik. Sizlerin bizlere sunacağı birtakım görüşleriniz olacak. Bizlerle birlikte burada olan arkadaşlarımızın sizlerin görüşlerine saygı göstereceklerini, paylaşarak büyüteceklerinin de bilinmesini istiyorum."

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 43'üncüsünü kutladıklarını anımsatan Ataoğlu, "Bizler bugünleri kutluyorsak gazilerimiz sayesinde kutluyoruz. Herkesin huzurunda gazilerimize tekrar teşekkür ediyorum. Biz de anavatan Türkiye için canımızı vermeye hazırız." diye konuştu.

Antalya Vali Yardımcısı Hüseyin Ece de Antalya'da KKTC'li dostları, kardeşleri görmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Kıbrıs'ın sadece turizmiyle değil, Mustafa Paşa'dan bu yana bütün tarihiyle anlatılması gerektiğini vurgulayan Ece, Türkiye ve KKTC'nin yan yana, kol kola geleceğe doğru yürümeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.