Uğur Özteke

Uğur Özteke

MHP Konya beni şaşırtmaya devam ediyor…

MHP Konya beni şaşırtmaya devam ediyor…

Merhum Alparslan Türkeş’in MHP’sinden, Devlet Bahçeli’nin MHP’sine çok şeyler değişti gibi görülse de kimse kurusa bakmasın ama ülkücülükte, milli görüşçülükte, solculukta değişmiyor, değişmiyor, değişmiyor.

Mesela bırakın MHP’li ülkücü olmayanları, bir kısım MHP’liler bile şu EVET-HAYIR mevzunda bazı detayları göremiyorlar. Ya da görmek istemiyorlar.

Biz bu durumu da MHP’lilere bırakıp bizi de şaşırtan bir konuya dikkat çekmek istiyoruz.

Takip edenler biliyorlardır geçtiğimiz hafta MHP Meram’ın kongresi vardı. Sandığa iki aday ile gidileceğini öğrenince inanın bunun siyasi bir palavra olduğunu sanmıştım. O gün bizim Haber Merkezi’ndeki çocuklara bizzat takip ettirdim. Gerçekten de iki aday sandığa gitmiş son derece demokratik, olgun, kavgasız, gürültüsüz bir seçim olmuş.

Vallahi ne yalan söyleyeyim bu kongrenin öncesi de sonrası da şaşırttı. Haa sadece bizi değil yerel siyaset ile ilgilenen herkesi şaşırttı.

Bu vesile ile seçimi kazanan İbrahim Ay’ı da kaybeden Kazım Çağlayan’ı da kutluyoruz.

………….

İzninizle sizleri şaşırtmaya devam edebilir miyim?

MHP Selçuklu’nun da kongresi varmış.

Vallahi biz partiye yakın dostlarımızın yalancısıyız Selçuklu için bugün itibari ile tam tamına 4 başkan adayı varmış. Haa dostlarımızdan Allah bir değil bin kere razı olsun sizi yine uyardılar “Uğur abi yanlış bir şey olmasın. Salona gidinceye kadar bir adayın çekilme ihtimali yüksek. Ama üç aday kesin var” diyorlardı.

Nasıl ama?

İzninizle biz bir de MHP Karatay’a bakalım mı?

Evet, MHP Karatay da kongreye gidiyormuş ve Karatay’ın Başkanlığı için de en az üç aday varmış. Sizler gibi bende ilk duyduğum zaman inanmakta zorlandım.

Birkaç yeri tanıdık eşi dostu aradım.

Bahçeli’yi destekleyenler de desteklemeyenler de aynı şeyleri söylüyorlardı.

Ne diyelim Allah bereket versin.

MHP’nin yakın zamana kadar durumunu hatırladım da. Rica minnet birileri aday yapılmaya çalışılıyordu.

MHP’li dostlar neyi gördüler ya da hedef belirlediler bilinmez bol başkan adaylı ama adam gibi kongrelerle yollarına devam ediyorlar.

Bizde bu kongrelerin ilçelerimize, Konya’mıza, ülkemize dolayısıyla da MHP’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

MEDAŞ’A BİLGİLENDİRMELERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETMEYE DEVAM EDİYORUZ…

Geçtiğimiz hafta Sille Erenköy mahallesinde sık sık elektrik kesintilerinden söz ederek vatandaşların mağduriyetini dile getirmiş ve bu kesintiler yüzünden de özellikle ev aletlerinin zarara uğrayabileceğini yazmıştık.

Vatandaşı ve basını bilgilendirme konusunda inanılmaz bir performans gösteren MEDAŞ bizi bu konuda bilgilendirdi.

Elektrik kesintilerinin bizim ifade ettiğimiz gibi günde 20 defa değil 14 defa olduğunu belirten yetkililer bu kesintilerinde kısa süreli manevralar da dahil olmak üzere, Sille ve Erenköy Mahallelerini etkileyen kesintiler olduğunu bu kesintilerin 9 tanesi tesis yapım çalışmaları, 5 tanesi ise arıza kaynaklı kesintilerden kaynaklandığı belirtiliyordu. Arıza kaynaklı kesintilerin ise 4 tanesi orta gerilim, 1 tanesi de alçak gerilim seviyesinde imiş.

MEDAŞ’a kamuoyunu bilgilendirme de gösterdikleri hassasiyetten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bu dünya ölümlü dünyadır. Bizler bu dünyaya mal mülk, servet edinmeye gönderilmedik, bizler bu dünyaya ahiretin imtihanını olmaya geldik.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Erkek olma sözünün vecibelerini yerine getirebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR