Şükran Akgül

Şükran Akgül

15 TEMMUZ’A GİDEN YOL

15 TEMMUZ’A GİDEN YOL

15 Temmuzda ne oldu? Bunu nasıl anlarız. ABD’nin BAĞDAT’ı nasıl işgal ettiğini anlamadan anlayamayız. Kabalizm nedir anlamadan anlayamayız. Evanjelizm nedir anlamadan anlayamayız. Şeytanla empati kurmadan anlayamayız.

Irak işgal edildi. Tarih 10 Nisan 2003. Bağdat ı savaşmadan teslim ettiler. Teslimatı yapan herkesin bildiği ama ortalıkta gözükmeyen Kesnizani tarikatıydı. Tarikat ordudan saraya her yere ince ince sızmış ve bağlılarına (ABD askerleri gelecek onlarla savaşmayın) telkin etmiş. Çok sonrada tarikatın MOSSAD a çalıştığı ortaya çıkmış.

     Bence Kesnizani ile FETÖ’nün menşei aynıdır. “Sen bunları yeni mi duydun?” dediğinizi duyar gibiyim. Evet, yeni duydum, ya da duymazdan ve görmezden geldim, kısaca Kesnizani’yi, kabalistliği, evanjelistliği... Hepsinin derinliğini ve bu şer şebekelerinin kollarının yakınımızda olduğunu bizi sarmaladığını yeni anladım ve duydum. Darbe olmasa belki hiç duymayacaktım.

       Kabalistliği anlayabilmek için şeytanla empati kurmak lazım. Sen şeytan olsan ne yapardın. İşi kandırdığın bir iki insanın başına atar tatile çıkarsın. Kabalizm bir okul, başöğretmen de şeytan. “Şeytan dedi ki; öyleyse beni azdırmana karşılık and içerim ki ben de onları saptırmak için senin doğru yolunun üstüne oturacağım... Onların çoğunu şükreder bulmayacaksın” (Araf, 16).

       Bu kabalistler toplanır ayin yaparmış. Ayinlerine de şeytanı çağırır (onlar şeytana kayıp melek diyor.) şeytana akıl danışırlarmış. E şeytanın gayesi belli. İnananları yoldan çıkarmak. Diyor ki bu kabalistlere:  Mehdi gelecek, mesih gelecek, gelir gelmez savaşa tutuşacak, her milletten bu savaşa savaşçı devşirin.

    Sonra bu kabalistler taraftar toplamak için her türlü kılığa giriyorlar. Kripto tarikatlar ve cemaatlerin bünyelerinde gizleniyorlar.  Bir bakıyorsun çok koyu bir Müslüman! Bir bakıyorsun  çok zavallı ve gariban bir hoca, sonra çok cömert ve yardımsever, fakir çocukları okutup iş güç sahibi yapıyor!!!  Ama hepsi yalandan, içinde misyoner.  Armegedon savaşına savaşçı devşiren bir rahip. İhtimal o adamın adı Fetullah  değil  Frederick’tir. Fetullah’tan papaz mı olur. Mossad’dan olma CIA’dan doğma Frederick. Şeytan kendi hedefine evanjelizm diye dini bir kılıf uyduruvermiş, işi de bunların başına yıkmış.

    Kabala büyüyü temel alan sapkın bir öğreti ve bağlıları bu öğretinin gerçek mahiyetini bilmeden savunmaktalar. Farkettiğim bazı özellikleri:

1- Kuran öğretilerine yer vermezler.

2- Bilgilerini gizli dinlemelerle elde ederler.

3- Bu bilgileri CIA, MOSSAD ve M16 gibi yerlere servis ederler.

4- Ordu, yargı, iç güvenlik, istihbarat… gibi devlet mekanizmalarına sızarlar.

5- Çok usta oyuncudurlar, sırf farkedilmemek için İsrail’e ve Yahudilere küfrederler.

Onların kalbi yırtıcı bir hayvanın kalbi gibidir. Ne zaman foyası çıktı işi biter. Kötü tuzak iyi imaj üzerinden kurgulanır; kötüye karşı tedbirini alırsın çünkü. Bu insanların eli halkın arı duru imanına uzanan sırtlan pençesi gibidir. Bilmeyene dost eli gibi gözükür.

Yusuf peygamberin duasına bakın: “Ey yerleri ve gökleri yaratan, sen dünyada ve ahirette benim velimsin beni Müslüman olarak öldür ve salihler ile haşret”.

Hacc suresi 8-9. Ayetleri bize onları anlatır: “İnsanlardan bazısı aydınlatıcı bir kitabı olmaksızın, hiçbir delile dayanmaksızın, Allah hakkında tartışır, durur. Allah yolundan şaşırtmak için tartışmasını sürdürür. Onun için dünyada bir kepazelik vardır. Kıyamet günü de kendisine o yangın azabını tattıracağız.

Bu konuyu burada bırakıp bir de işin sonrasına bakalım ama çoook sonrasına, haşrden sonrasına: -İnsanların hepsi Allah’ın huzuruna çıkacaklar, güçsüzler büyüklük taslayanlara: - Doğrusu biz size uymuştuk, Allah’ın azabından bizi koruyabilecek misiniz? Derler. Cevap olarak: -Allah bizi doğru yola eriştirseydi biz de sizi eriştirirdik. Artık sızlansak ta sabretsek de birdir kaçacak yerimiz yoktur, derler.

“İş olup bitince, şeytan:-doğrusu Allah size gerçeği söz verdi. Ben de size söz verdim ama sonra caydım, esasen sizi zorlayacak bir gücüm yoktu, sadece çağırdım siz de geldiniz. O halde beni değil kendinizi kınayın. Artık ben de sizi kurtaramam, siz de beni kurtaramazsınız. Beni Allaha ortak koşmanızı daha önce de kabul etmemiştim, doğrusu zalimlere can yakıcı azap vardır, der. (İbrahim suresi 21,22)

Yunus suresi 32: O sizin gerçek Rabbiniz olan Allah’tır. Hakk’tan sonra sadece sapıklık vardır. O halde nasıl oluyor da haktan döndürülüyorsunuz... 35: de ki Allah’a ortak koştuğunuz ortaklarınızdan hakka iletecek olan bir kimse var mı? De ki Hakk’a Allah iletir...

Allah milletimizi sapkın ve ikiyüzlü olanların şerrinden korusun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şükran Akgül Arşivi

Travma

13 Ağustos 2022 Cumartesi 00:02
SON YAZILAR