2 yılda 50 maç

2 yılda 50 maç
Savunma hattının bel kemiği Jagos Vukovic, yeşil-beyazlı formayı giydiğinden bugüne başarılı bir grafik ortaya koydu. Sırp stoper, 44’ü lig 6’sı kupa maçı olmak üzere toplam 50 maç oynadı ve yarım dalya yaptı

Torku Konyaspor’a 2013-2014 sezonun devre arasında transfer olan Jagos Vukovic, sergilediği başarılı performansıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlıların savunmadaki önemli ismi Vukovic, geldiği günden bu yana adeta takımın değişilmez ismi oldu. Gerek takımdaki uyumu gerekse neşeli tavırlarıyla sevilen isim olmayı başaran Sırp stoper, aynı zamanda Türkiye’de ve Konya’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

YARIM DALYA YAPTI

Jagos Vukovic, geldiği günden bu yana yaklaşık 2 yılı geride bırakırken, yeşil-beyazlı formayı 50 kez giyerek yarım dalya dedi. Geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında forma giyerek 50. resmi maçına çıkan deneyimli savunma oyuncusu, başarılı performansını da göstererek takımın değişilmez ismi olduğunu kanıtladı. Özellikle bu sezon Ömer Ali Şahiner ile birlikte maçların tamamında1440 dakika forma giyen Vukovic, Aykut Kocaman’ın her maçta doksan dakika oynattığı iki isimden biri oldu.

4 GOL, 5 SARI KART

Yeşil-beyazlıların başarılı oyuncusu Vukovic, sadece savunmada değil gol yollarında da etkili bir isim olması dikkat çekiyor. Duran top organizasyonlarında ciddi tehlike oluşturan Sırp oyuncu, Konyaspor forması altında toplam 4 resmi maçta gol atma başarısı gösterdi. 2’si kupa maçında 2’si ligde olmak üzere 4 golü bulunan Vukovic, bu sezon şimdiden 2 gol attı. Deneyimli savunma oyuncusu, ligin ikinci haftasında Kayseri’de ve kupa maçında Kocaeli Birlikspor’a karşı fileleri havalandırmıştı. Diğer yandan Vukovic en az kart gören oyuncular arasında yer alıyor. Bu sezon kart görmeyen başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezonlarda da yeşil-beyazlı forma ile sadece 5 sarı kart gördü. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.