Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

2019 YILINA ELVEDA! 2020 YILINA MERHABA!

2019 YILINA ELVEDA! 2020 YILINA MERHABA!

Allah’ın rahmeti, bereketi lütfu ve ihsanı hepimizin üzerine olsun inşallah.

Eğer izin verirseniz bu haftaki yazımızda yeni yıldan bahsetmek istiyorum.

Bildiğimiz gibi artık yavaş, yavaş 2019 yılının son günlerine doğru yaklaşıyoruz, yani 2020 yılına yeni bir yıla girmeyi merakla bekliyoruz.

 

2019 yılına veda edeceğiz etmesine ama 2020 yılı bizlere neler getirecek, neler götürecek merak konusudur doğrusu yeni bir yıla girerken alışılmış bir söz vardır! Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temenni edilir. Bir bakıma güzel bir ifadedir ve güzel bir temennidir!

 

Çünkü sağlık olmazsa hayatın tadı, tuzu olmaz, mutluluk olmazsa insan yapacağı bir takım işlerde başarılı olamaz, başarılı olmak için ise azimli ve kararlı olmak gerekir ki öyle kolay, kolay başarıya ulaşılmaz. Haksız mıyım ama?

 

Peki bizlerin yeni yıldan beklentileri nelerdir sizce?

İş hayatında kariyer yapmak mı?

Yeni projeler hayata geçirerek iş hayatında başarılı olmak mı?

Daha güzel bir eğitim almak için istediği okulu, liseyi, üniversiteyi okuyabilmek mi? Bu saydıklarımız yeni yılından beklediklerimizin sadece bir kaç tanesidir! Daha bir çok da adını sayamadığımız beklentilerimiz var yeni yılından.

 

Ne diyelim yüce rabbim ne dileğiniz ve ne arzunuz varsa yeni yılda hayata geçirsin inşallah. Diyerek dua edelim, belli mi olur mesafeler uzak olsa da dualarda birleşen yüreklerin duası bakarsınız kabul olur. Ne murat edersek bir gün gelir elbet bizleri bulur. Çünkü yüce rabbim olsun dedi mi olur. Olması dedi mi bir sebep elbet bulunur. Haksız mıyım değerli okurlarım?

 

Varsın sağlığımız yerinde olsun! Dileğimiz ve arzu ettiklerimiz geç olsun, güç olsun, en önemlisi de hayırlısı ne ise öyle olsun! Yeni yıl herkes için hayırlı bir yıl olsun! Dilerseniz yazımızda burada son bulsun...

 

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum.

2020 yılının herkese için hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılarımı ve Hürmetlerimi Sunuyorum.

Tekrar Görüşmek Dileğiyle

Allaha Emanet Olsun...!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR