“73. DANIŞMA MECLİSİMİZDE BULUŞALIM”

“73. DANIŞMA MECLİSİMİZDE BULUŞALIM”
AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, bugün gerçekleştirilecek olan 73. Danışma Meclisi için davette bulundu.

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı 73. Danışma Meclisi, 25 Ocak Cumartesi saat 12.00’de Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’in katılacağı Danışma Meclisi’nde Parti çalışmaları, belediye çalışmaları ve istişareler gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ÇARDAKOĞLU,

“DANIŞMA MECLİSİMİZDE BULUŞALIM”

Danışma Meclislerinin vatandaşla, parti ve belediye ile istişare açısından önem arz ettiğini belirten AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, “Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, belediye çalışmaları ve projeler hakkında ortak akılda buluşmak, yapılan çalışmaları ve yapılacak olan çalışmaları anlatmak kısacası Akşehir’imiz için bir ve beraber olmak için 73. kez düzenlenecek olan İlçe Danışma Meclisimize tüm vatandaşlarımızı, ak davaya gönül veren kardeşlerimizi davet ediyorum.” sözlerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.