Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Parti Konya Kampa Giriyor

AK Parti Konya Kampa Giriyor

AK Parti Konya teşkilatı ve en başta da Başkan Ahmet Sorgun seçimler öncesi de bugünde AK Parti camiası içerisinde çeşitli vesilelerle eleştirilen hedef isimlerin başında gelir.

Her yiğidin bir yoğurt yeme biçimi vardır.

Ahmet Sorgun Bey de kendine özgü yapıya sahip bir siyasetçidir. Elbette hatası eksiği olabilir!

Ama benim şu an itibari ile Ahmet Başkan’ın arkasında gözü kapalı durmamın tek bir sebebi var. Ahmet Başkan, rant peşinde koşan, ihaleleri takip eden akçelerle konuşulan insan değil, ülkeyi tek başına yöneten ve yönetmekte olan bir iktidar partisinin sessiz, mütevazı bir il başkanı olmasıdır.

Bu yüzden de şehirdeki pek çok sıkıntılı akçeli ve etekli işleri gidip Ahmet Başkan’a iletebiliyorum. Çünkü Ahmet Başkan’a bu konuda güveniyorum.

Bu kadar güzel lafı da şunun için ediyorum.

Geçtiğimiz hafta öğrendim ki AK Parti İl başkanlığının koordinasyonunda AK Partili Belediye Başkanları çarşamba itibari ile büyük bir ihtimalle Ereğli’de ya da Akşehir’de veya bir ilçede kampa girecekler. Soma faciası nedeni ile ilçenin yeri ve günü değişebilir.

Ama fikir olarak AK Parti Konya teşkilatı Büyükşehir yasası ile yeni beş yıllık dönemin başkanlığında kampa girerek bir ilki gerçekleştirecekler. Bu çalışma nedeniyle Başkan’ı ve ekibi kutlarım.

Bir ikinci kutlama nedenim ise AK Parti’nin Konya için en büyükleri hafta sonunda Antalya’da Alanya’da Kemer’de de kampa girebilirlerdi.

Hani sözüm ona bu amaçla toplananlar soluğu hep Akdeniz’de alırlar ya.

Ahmet Başkan da kampı Alanya’da beş yıldızlı otelde yapsaydı, bu şehir hiç garipsemez, hatta biz basın olarak bir de ne güzel toplantılar yapıyor diye onlara alkış tutardık.

Hele hele Akdeniz’deki bu toplantılara kendilerine yakın yandaş gazetecileri de götürürlerse bakın siz o zaman, o toplantılar en güzel toplantılar olur çıkardı.  

Sonuçta AK Parti’nin bu kampını düşünceden yerine kadar tümüyle kutluyorum.

….

Son seçimden bu zaferle çıkan AK Parti yeni dönem için kampa giriyor da, peki bizim şehrin o diğer siyasi partileri ne iş yapıyorlar?

Vallahi bu soru bizim için de muamma.

Onlara bir dönem yaralı diye dokunmadık. Ama artık yeter. AK Parti’ye muhalif olanlar, Başkan Tahir Akyürek ya da iktidar partisinden dert yananlar Allah rızası için bundan sonra “Bizim partinin adamları ne yapıyor?” diye kendilerini sorgulamaya başlasınlar.

BURASI ŞEHRİN GÖBEĞİ DEĞİL Mİ?

foto.jpg

Haftalardır Meram Yeni Yol’da Form Kavşağı’nda SGK binası önündeki bu tür uygulamayı sizlerle paylaşmak istiyordum.

Bu görüntüye biz yorum yapmak istemiyoruz.

Söz ve yorum hakkı inanıyoruz ki değerli büyüklerimiz ve siz kıymetli okuyucularımızındır.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

"Başkalarına baktığın gözle, Leylâ'yı nasıl görebilirsin? Onu gözyaşlarınla tertemiz yıkamadıkça!"

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Çöp kutularının önüne araç park etmediğimiz zaman ADAM oluruz             

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR