Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Parti’yi Altay ve Hançerli kurtardı…

AK Parti’yi Altay ve Hançerli kurtardı…

Bugün başta AK Partili siyasiler olmak üzere partinin tüm üst düzey yöneticilerine şahsımın olan sitemi ile başlamak istiyorum.

7 Haziran’ın AK Parti için şok sonuçlarının ardından, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti’nin tüm yöneticileri parti teşkilatının en son adamları, başkanlar, vekiller vekil adayları eski yeni tüm partili yöneticiler olağanüstü hal ilan edip Allah için kendi performansları bile aştılar.

Zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duruşu, Başbakan Davutoğlu iyi niyeti ile bu insanüstü gayret sandığa yansıdı ve malum sonuç ortaya çıktı.

Ve ilk günlerde partinin bile beklemediği, anketlere dahi yansımayan müthiş sonucun zafer sarhoşluğunun ardından bu kez tamamen ters yönde bir rehavet başladı.

Şahsım adına söylüyorum. 1 Kasım seçimleri öncesi günde AK Partili heyetlerin ortalama sayısı en az 3 idi. Yani günde 4 ya da 5 ayrı AK Parti heyetini kabul ettiğimiz günler bile olmuştu. Bir yerde gına getirdiğimiz anlar bile oldu. Bunu saklamanın bir anlamı yok ki Cenab-ı Allah biliyor. Ama gelene başımızın üstünde yer vardı. Yorulduk enerjimi ziyaret kabulleri ile geçirdik. Tüm gelenlere bir kez daha teşekkür ettik.

Gel gelelim 1 Kasım’ın ardından o gelenlerin yüzde biri kapımızı çalmadı.

Niye?

Yoksa o ziyaretlerin o konuşmaların hepsi yalan dolan göstermelik siyaset miydi?

Yani siz olsanız aklınıza bu gelmez mi?

İş tamamen bu kadar kötü menfaat için miydi?

O günden bugüne AK Parti adına sadece iki kişi geldi. Evet biri geçen haftalarda Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’dı ki başkan randevusuz “alo” dedi çıktı geldi. Allah razı olsun. Bu ziyaretin fotoğrafının çekilmesini haber yapılmasını dahi istemedi.

İkincisi de dün Karatay Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hançerli ve yeni Başkan yardımcısı Mehmet Uzbaş Bey’di.

Her iki başkanın bu mütevazı ziyaretleri için kendilerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim.

Ama bu milletin ne kadar akıllı uyanık ve de yeri geldiği zaman işini nasıl bildiğini birilerine bir kez daha hatırlatmak isteriz.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin kulağını çeken seçmen 1 Kasım’da tam desteğini de veriyordu.

40 yıllık gazetecilik hayatımda şöyle bir düşünsem Belediye Başkanlarını zor sayarım. Vekillerin ise yarısını sayamam. Demek ki önemli olan başkanlık vekillik filan değil.

Hepsi gelip geçici ve yalan dünyanın imtihan makamları.

Önemli olan samimi olmak ve işin hakkını verebilmek.

Biz de amma yaptık ha. Bir parti tek başına iktidar olmuş, hele Konya’da silip süpürmüş biz hala beklentilerimizi açıkça ifade ediyoruz.

Manyak mıyız ne?

Canımıza mı susadık yoksa?

………..

Valla biz böyleyiz. Bir tek Cenab-ı Allah’a verilecek hesaptan korkarız. Yaşımızı da aldık gittik. Gerisi vız geliyor tırıs geçiyor.

Çünkü sevdiğimiz inandığımız hele hele samimiyetine güvendiğimiz insanlara da çooook gönül koyuyoruz çooook. 

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanı bedenen ameliyat etmek için bayıltmak gerekir, ruhen ameliyat etmek içinse ayıltmak gerekir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yürekten sevmeyi becerebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR