ANADOLU DERBİSİ

ANADOLU DERBİSİ
Ligde bugün Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor arasında oynanacak Anadolu derbisi, büyük bir çekişmeye sahne olacak

PUSULA ÖZEL

Ligde bugün Gençlerbirliği ile Torku Konyaspor arasında oynanacak Anadolu derbisi, büyük bir çekişmeye sahne olacak. İkinci yarının tek yenilmez takımı olan yeşil-beyazlılar, bugünkü karşılaşmadan da 3 puan alarak Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk oluyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak zorlu karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Sezonun ikinci yarısında namağlup tek takım konumundaki Konyaspor, Gençlerbirliği engelini de aşarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Yenilgisiz Ankara’ya giden yeşil-beyazlılar, başkent ekibine karşı bu ünvanını sürdürmeyi istiyor.

BAŞKEN EKİBİYLE 28. RANDEVU

Yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği ile Süper Lig’de bugün 28. randevuya çıkıyor. Deplasmanda karşılaşacağı Ankara ekibiyle bugüne kadar 27 kez karşılaşan temsilcimiz, rakibine karşı üstünlük sağlayamadı. Lig tarihinde oynadığı 27 maçta rakibini 7 maçta mağlup eden Torku Konyaspor, sahadan 11 kez de yenik ayrıldı. İki takım arasında oynanan 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlanırken Gençlerbirliği son üç maçında 2 beraberlik bir yenilgi aldı.

KOCAMAN’IN PLANI HAZIR

Hafta başından bu yana Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Torku Konyaspor’da teknik patron Aykut Kocaman, oyuncularına zorlu karşılaşma öncesi uyarılarda bulundu. Dün son taktik idmanına çıkan yeşil-beyazlılar, yaptığı çalışmanın ardından Ankara’ya gitti. Rakibin hücum oyuncuları Bogdan Stancu ile El Kabir’e dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, sakin ve ayağı paslarla oyunu rakip sahaya yıkmalarını istedi.

MUHTEMEL 11

Torku Konyaspor’un Gençlerbirliği karşısında şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan, Ali Çamdalı, Holmen, Meha, Traore (Ömer Ali), Rangelov.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.