Antalya'dan Konya'ya Corona virüs vakası geliyor mu? Konya İl sağlık Müdürü Mehmet Koç yanıtladı!

Antalya'dan Konya'ya Corona virüs vakası geliyor mu? Konya İl sağlık Müdürü Mehmet Koç yanıtladı!
Konya Şehir Hastanesinin açılışı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç şehir dışından hasta getirildiği iddialarına yanıt verdi.

Konya Şehir Hastanesinin açılışı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç şehir dışından hasta  getirildiği iddialarına yanıt verdi.


YAZILAN ŞEHİR EFSANESİ

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Antalya'dan Konya'ya korona virüs pozitif hastalar getirildiği iddiasına ilişkin "şehir efsanesi" dedi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Koç, yatak yoğunluğunun olduğunu ancak yeterli kapasitenin mevcut durumda olduğunu ifade ederek, " Antalya ya da başka bir ilden Konya'da hasta getirilmiyor. Yazılanlar şehir efsanesi.Yatak yoğunluğumuz var ancak hastanelerimiz de yeterli yatak var. Eğer bu hızla gidersek bir şehir hastanesi daha olsa yetmez. Şehir Hastanesi ilk etapta pandemi dışındaki hastalara hizmet verecek. Eğitim Araştırma Hastanesinin Meram yerleşkesi, pandemi hastanesi oldu. Vatandaşlarımızından temizlik, maske ve mesafe kuralına uymalarını istiyoruz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.