Halil Özkan

Halil Özkan

Apple kullanıcılarına kulak verdi

Apple kullanıcılarına kulak verdi

Geçen hafta İOS 11.0.3 yayınlanmıştı fakat beraberinde bir sürü sorunları getirmişti. Bu sorunlar cihazdan cihaza farklı farklı lanse edildi. Bazılarında hesap makinası toplama çıkartma işlemleri yapamadı bazılarının şarjı geç oldu, bazılarının da pili hemen bitmeye başladı. İphone geçen hafta severlerini hüsrana uğratmıştı geçen gaftaki yazımızda bu konulara değinmiştik. Bu haftada İphone kullanıcılarına kulak verdi ve bu hataları gidermek için  hemen çalışmalara başlayıp bir haftada yeni bir güncelleme sundu kullanıcılarına. Bu güncellemeyle geçen hafta meydana gelen teknik aksaklıkların çoğu giderilmiş gibi görünüyor birkaç güne daha net bir şekilde denemiş bulunuruz.

Ben İphone 5s kullanıyorum geçen hafta çıkan İOS 11.0.3 güncellemesi bana pil bitmesi gibi bir hatasıyla yansımıştı bu yeni güncelleme benim cihazımdaki hatayı giderdi pilim gayet normal şuan.

Batarya sorunu dışında yeni güncelleme ile Apple'ın düzelttiği en önemli sorunlardan biri de KRACK adlı önemli Wi-Fi bağlantı açığı oldu. Bu açık sebebiyle tüm internet trafiğiniz kötü niyetli kullanıcılar tarafından gözetlenebiliyordu. Bu güncellemeleri de her cihaz alamıyor maalesef güncellemeyi alan cihazlar iOS 11.1 güncellemesi; iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6. nesil modellerini destekliyor.

Cihazınız yeni güncellemeyi destekliyorsa güncelleme almak istiyorsanız  iOS 11.1 güncellemesini iTunes üzerinden ya da cihazınızdaki Ayarlar uygulamasının Genel/Yazılım Güncellemesi bölümünü kullanarak yükleyebilirsiniz.

Bu hafta twitter kullanıcılarının gözünde İphone nasıl?

» ios11.1 önceki sürümden güzel bence en son 10.5ten geçtim ama olsun

» Uzun aradan sonra #iphone6s şarj konusunda eskiye döndü bu da #iOS11.1 sayesinde sanırım

» iOS11.1 güzel, 11’de olanlar varsa atlasın gelsin hemen

» İlk gün tecrübesine dayanarak, ios11.1 iyi mi ne ? Batarya ömrü baya uzadı gibi. Saçma donmalar da yok gibi. #apple #ios111 #iPhone7Plus

»5S'im var şimdilik iOS güncellemelerini alabilen sınırdayım, iOS11,1 de yüklendi :) iOS12.0'ı göremeyiz... para biriktirmeye başlayayım

» ios11.1 yükledim. Telefonum kendine geldi.

» Şu ios11.1 güncellemesi ne kadar güzel oldu ya pil düşmüyor vallahi tam istediğim gibi oldu be helal iOS sonunda yaptın #ios11.1

» iOS11.1’e geçince telefon yağ gibi oldu akıyor resmen ya da tamamen psikolojik

» #ios11.1 çok saçma emojiler gelmiş resmen yer kalabalığı

»3d touch ile ekran değiştirme geri geldi teşekkürler ios11.1 teşekkürler apple teşekkürler

» #iOS11.1 yayınlandı. İlk izlenimim gayet başarılı. Çoğu sıkıntı düzeltilmiş. Geçebilirsiniz. #iOS11 #iOS111

Bu hafta geçen haftaya göre takipçilerinin eleştirisine kulak veren Apple gönülleri yeniden fethetmiş gibi görünüyor umarım diğer yazılım güncelleme çalışmalarında da bizi tekrar hüsrana uğratmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil Özkan Arşivi
SON YAZILAR