Arena’yı seviyoruz

Arena’yı seviyoruz
Torku Konyaspor, evinde oynadığı 7 karşılaşmadan 14 puan çıkardı. Yeşil-beyazlılar, taraftar desteğini yanında hissettiği Torku Arena’da 4 galibiyet alarak evinde en çok galibiyet alan takımlardan biri oldu

Evinde oynadığı son maçlarda gol bulma sıkıntısını aşan Torku Konyaspor, evinde ağırlığını hissettiriyor. 23 puanla 7. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, evinde oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlüğünü kabul ettirmiş durumda. Taraftar desteğini de arkasına alan Torku Konyaspor, evinde en çok maç kazanan takımlardan biri.

EVİNDE KRAL

Torku Konyaspor, evinde çıktığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet alırken, sadece Galatasaray’a kaybetti. Yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor ile ise berabere kaldı. Puan kayıplarına karşın evinde oynadığı karşılaşmalarda daha etkili bir futbol oynayan Torku Konyaspor, evinde olduğunu konuk takımlara da hissettiriyor. Torku Arena’da oynadığı karşılaşmalarda 12 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 10 gol gördü.

TARAFTAR DESTEĞİ

Yeşil-beyazlıların evinde en büyük gücü ise taraftarı. Hemen her maçta takımın yaşında olan yeşil-beyazlı taraftarlar, ligin en göze batan taraftarları arasında. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından bu sezon takımına en çok destek veren yeşil-beyazlı taraftarların her geçen hafta takımlarına desteği ve inancı artıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.