Armağan Koleji’nin LGS başarısı

Armağan Koleji’nin LGS başarısı
Armağan Koleji her sene olduğu gibi bu sene de LGS de kazanmış olduğu başarısı ile göz doldurdu.

Armağan Koleji her sene olduğu gibi bu sene de LGS de kazanmış olduğu başarısı ile göz doldurdu. Toplamda 79 öğrencisi sınava giren Armağan Koleji’nin yüzde 1’lik dilimde 9 öğrencisi, yüzde 2’lik dilimde 11 öğrencisi, yüzde 5’lik dilimde 18 öğrencisi, yüzde 10’luk dilimde 30 öğrencisi yer aldı. Armağan Koleji Ortaokul Müdürü Musa Bağcı “Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bu sene 1 öğrencimiz İstanbul Kabataş Erkek Lisesine, 10 öğrencimiz Fen Liselerine, 2 öğrencimiz Mahmut Sami Ramazanoğlu AİH Lisesine (Hazırlık+4 yıl), 11 öğrencimiz Anadolu Liselerine, 13 Öğrencimiz Anadolu İmam-Hatip Liselerine merkezi sınavlarda yerleşmiş oldu. Armağan Koleji olarak öğrencilerimizi hem manevi eğitim alanında hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda vatanına milletine hayırlı, ahlaklı ve kaliteli bireyler olarak yetiştiriyoruz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye çok veciz bir atasözümüz var. Amacımız zarif insanlar yetiştirmektir, eğitim önceliğimizdir, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştiriyoruz diyerek çıktığımız bu yolda öğrencilerimiz başarıları ile göz dolduruyor. Biz de bu başarılarını tebrik ediyoruz. Kıymetli öğretmenlerine de teşekkür ederiz. Bu öğretmenlerimizin gayretlerinin sonucudur. Unutmayalım ki gayret varsa başarı kaçınılmazdır.” dedi.

Kız Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ekici “ Kız Anadolu Lisemizin 2. yılı. Her geçen gün sayımızı artırarak devam ediyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyerek bu yola çıktık. Bu yolda hassasiyeti olan velilerimizin desteklerini bekleriz. LGS başarısına göre %100 e varan indirimler ile okulumuza bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.