“Avrupa Sesleri” Zarar Veriyor

“Avrupa Sesleri” Zarar Veriyor
Ligde yakaladığı çıkış ile taraftarların Avrupa hayalini güçlendiren Torku Konyaspor, bu noktada ayakların yere sağlam basmasını istiyor.

Ligde yakaladığı çıkış ile taraftarların Avrupa hayalini güçlendiren Torku Konyaspor, bu noktada ayakların yere sağlam basmasını istiyor. Rehavete kapılmak istemeyen temsilcimizde teknik kadro ve oyuncular, Avrupa telaffuzu için henüz erken olduğunu her fırsatta dile getiriyor

 

Seda Erciş/

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 13 puan toplayan ve spor otoritelerinin dikkatini çeken Torku Konyaspor’da taraftarların Avrupa isteği daha sık gündeme gelmeye başladı. Buna karşın yeşil-beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular, oluşan Avrupa seslerinden bir hayli rahatsız olmuş durumda. Erken havaya girmek istemeyen yönetim ve rehavete kapılma korkusu yaşayan futbolcular, Avrupa’ya gitme hayali kursa da, bunu dillendirmenin henüz erken olduğunu düşünüyor. Ligin bitimine 26 hafta kaldığını ve Avrupa’ya gitmek için daha çok çalışmaları gerektiğini ifade eden futbolcular, taraftardan da buna göre arkalarında durmalarını bekliyor.

KOCAMAN HAYAL

Öte yandan Torku Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman’ın en az taraftar kadar Avrupa’yı istediği biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada henüz “Avrupa” demek için erken olduğunu ve ligin henüz başlarında olduklarını ifade etmişti. Futbolcularla yaptığı toplantılarda da “lig devam ediyor. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanıp taraftarlarımızı memnun etmeliyiz” dediği biliniyor. Kocaman, taraftarların da takıma zarar vermemek adına Avrupa hayallerini dillendirmemelerini istedi.

ZORLU İLK YARI

Geride kalan 8 haftada çok iyi sonuçlar elde eden yeşil-beyazlılar, kalan 9 maçta da en iyisini yapıp güzel bir sonuç ile ilk yarıyı bitirmek hedefinde. Kalan 9 maçta zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Torku Konyaspor, ilk kritik sınavını ise bu hafta sonu yine Avrupa için adaylardan biri olan Medipol Başakşehir karşısında verecek. Deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlayan temsilcimiz, kaybetmeme serisini bu maçta da sürdürmeyi hedefleyecek. Diğer yandan yeşil-beyazlıların ilk yarıda kalan maçları şu şekilde; Başakşehir (D), Gençlerbirliği, Fenerbahçe (D), Eskişehirspor, Rizespor(D), Antalyaspor, Kasımpaşa(D), Bursaspor ve Beşiktaş(D).

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.