Babaya Son Dokunuş

Babaya Son Dokunuş
İznini Konya’da geçirdikten sonra Adana’daki evinde cansız bedeni bulunan özel harekat polisinin cenaze töreninde 6 yaşındaki oğlu, babasının bayrağa sarılı tabutuna son kez dokunurken yürekleri dağladı.

İznini Konya’da geçirdikten sonra Adana’daki evinde cansız bedeni bulunan özel harekat polisinin cenaze töreninde 6 yaşındaki oğlu, babasının bayrağa sarılı tabutuna son kez dokunurken yürekleri dağladı. Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, izne ayrılan özel harekat polisi Eyüp Atlı (35) eşi ve çocuklarıyla birlikte Konya’ya gitti. Anne Hatice Atlı, bir süre önce Adana’ya dönen oğlu Eyüp Atlı’yı görmek evine gitti. Kapının açılmaması üserine polislere haber verdi. Eve giren ekipleri Atlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak.

TOPRAĞA VERİLDİ

Polisin naaşı, otopsinin ardından adli tıp kurumu morgundan alınarak Kabasakal Mezarlığına getirildi. Babasını 10 yıl önce kaybeden polisin annesi Hatice Atlı, mezarlıkta yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Polisin eşi Ayşe Atlı da yakınları tarafından teskin edildi. Polisin 6 yaşındaki oğlu Eymen Atlı ise bir yakınının kucağında babasının cenaze namazında saf tuttu. Minik Atlı daha sonra babasını tabutuna son bir kez dokundu. Bu anlar herkesin yüreğini dağladı. Cenazeye Adana Emniyet Müdür Doğan İnci ve silah arkadaşları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.