Uğur Özteke

Uğur Özteke

BAKAN KURUM, MHP’YE NİYE TEŞEKKÜR ETMEDİ?

BAKAN KURUM, MHP’YE NİYE TEŞEKKÜR ETMEDİ?

Güzel güneşli bir hafta sonundan tüm okurlarımıza en samimi ve içten selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz. 
Bugün kimseyi üzmeyeceğiz. Kimseyi kızdırmayacağız. İnşallah güzel güzel konularla bu haftayı tamamlıyoruz.
Hemen konularımıza geçelim
İHSANİYE’DEKİ IŞIKLI 
O BİLGİLENDİRME LEVHASI

Salı günü saat 09.49’da bir okurumuz aşağıdaki şu fotoğrafı bize gönderiyordu.

foto-1-589.jpg

Daha sonra da özetle şunları söylüyordu;
“Uğur abi buradan kaçıncı geçişim. Burada yol ulaşım bilgilendirme işleminden çok otoparkları gösteriyor. Herhalde otopark bilgilendirmesi için bu kadar masrafa gerek yok…”
…………
Aynı gün saat 14 sularında buradan ben de geçti. Sabah yaşadıklarım aklıma geldi kırmızı ışıklarda beklerken baktım. Gerçekten de 4 bilgilendirme satırının üçünde yine otopark bilgisi vardı. Bence yetkililer buraya bir daha bakmalılar. Belki de aynı şekilde bilgi akışı varsa düzeltilebilir diye düşünüyorum. 
NALÇACI’DA KAZA İŞTE BÖYLE OLUR
Allah nasip ederse programımızda bir değişiklik olmaz ise Konya merkezde trafik sorununun ne yapılırsa yapılsın çözülemeyeceğine dair kanaatlerimi belirteceğim. Ama o güne gelmeden hafta içinde Çarşamba günü saat 12.05’te bir okurumuz video attı. Burada video görüntüsünü yayınlayamayacağımıza göre videodan bazı kareleri size sunalım.
foto-2-485.jpgfoto-4-215.jpg

foto-3-337.jpg

Görüntü çok net ve aşikar.
Sonra bunu çeken okurumuz videonun altına şunları yazıyordu;
“Burası Nalçacı Caddesi Sille göbeği. Yeşil Meram kavşağının olduğu ambulansların bile kazaya karıştığı kavşak. Burada dört bir yanda da trafik ışıkları var. Allah var her kav şakta ışıklara rağmen uyarı ve bilgilendirme levhaları var. Ama burada nerede ise her gün kaza var desem yanlış olmaz. Abi araca bakar mısınız? Göz göre göre durduğu ve döndüğü yere bakar mısın abi?  Böyle dengesizler yüzünden hep kaza oluyor…”
Buna kim ne diyebilir ki? Kazalar işte hep bu yüzden olmuyor mu? Hadi gelin önleyin bakalım.


OĞUZ ŞİMŞEK VE EKİBİNİ 
TEBRİK EDİYORUM 

Dün sabah Konya’da pek alışık olmadığımız bir olaya şahitlik ettik. İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Oğuz Şimşek İl Başkanı ilçe başkanları Genel İdare Kurulu üyesi Sayın Okur ve partililer basınla bir araya gelerek seçim sonrası bizlerin aracılığı ile Konya’ya teşekkür ettiler.
Bu toplantının detaylarını zaten gazetemizde ve internet sitemizde görebilirsiniz. Ama biz yerel basın olarak (Gerçi bizim basının dörtte üçü kaybedenin yanında olmadığı için o değerli meslektaşlarımız ya da kurumları zaten dün de toplantıda yoklardı)  bu durumu pek görmeyiz. Bunun için Sayın Şimşek ve parti yöneticilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim.  


BAKAN KURUM MHP’LİLERİ ÜZMÜŞ
Bazı MHP’li dostlarımız bizi uyarıncaya kadar benim de bu durumdan haberim olmamıştı. Çünkü bu haberi gazetede yayınlamamışız. Ama gazetemizin internet sitesine girmişiz. Çevre Bakanımız Sayın Kurum  “AK Parti’nin Konya zaferini tebrik ediyorum” başlığı ile seçimi değerlendirmiş. Ben de internet sitesinden sonradan buldum ve okudum. Sizin de dikkatinizden kaçmıştır diye o haberi aşağıda kelime kelimesine birde biz sütunumuzda verelim;
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti’nin Konya’daki seçim başarısını tebrik etti. 
31 Mart Yerel Seçimleri'nin vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştiğini kaydeden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneye kadar tüm bölgelerimizde milletimiz sandıklara giderek, iradelerini beyan etmişlerdir. 31 Mart Yerel Seçimleri'nin galibi AK Parti’dir. 16 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de sandıktan birinci çıkan partimiz olmuştur. Belediyelerimizin büyük çoğunluğunu kazanarak şehirlerimizi önümüzdeki 5 yılda yönetecek olan yine AK kadrolardır. Yüzde 70 gibi rekor bir oy oranıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay’ı, seçilen ilçe belediye başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Konya’mızın önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık planlarını belediye başkanımızla, ilçe belediyelerimizle, milletvekillerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu güzel şehri inşallah, dünyada marka şehir haline getireceğiz. Tüm Türkiye’de yaşanan AK Parti’nin zafer tablosunda, Konyamızın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği vefa hepimizi, tüm Konyalıları ziyadesiyle mutlu etmiştir. Konya her zamanki gibi liderimiz, dünya mazlumlarının hamisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur. Konya yine farkını göstermiştir. Gönül belediyeciliği en çok Konya'ya yakışır dedik. İnşallah Konyamız tüm ilçeleriyle gönül belediyeciliğinde örnek bir şehir olarak ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam edecektir. Tüm hemşehrilerime Cumhurbaşkanımıza, milli iradeye, AK Parti’ye verdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
………………
Evet MHP’liler bu teşekküre üzülmüşler. Bize sordular “Uğur abi yoksa bizim haberimiz olmadan öküz öldü ortaklık bozuldu mu?” diye sordular. 
Tabi biz Sayın Bakanın danışmanı ya da avukatı değiliz. Dilimiz döndüğünce bu teşekkürden bakanın dahi haberinin olmadığını izah ettik. Ancak kırgınlığı da sizlerle paylaşalım dedik.  
…………..
İyi tatiller

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Hayat bazen öyle kötü şeyler yaşatır ki, üzüldüğün için değil, akıllandığın için sevinirsin.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Kadınlarımız yere tükürmediği zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR