Başarabilirsiniz

Başarabilirsiniz
Yavaş yavaş sezonun sonuna doğru ilerlenirken, kalan 8 hafta için Torku Konyaspor oldukça iddialı. Kalan 8 karşılaşmadan alacağı maksimum puanla yeşil-beyazlılar, Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de 26 hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor, zorlu bir periyoda girdi. Hem ligde hem de kupada başarılı bir şekilde yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, ligde zorlu rakipleri kalmasına rağmen oldukça iddialı. Geride kalan 26 haftayı 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak tamamlayan Konyaspor, hedeflerinin üzerinde bir puan yakaladı. Aykut Kocaman ile birlikte tarihi bir sezon geçiren temsilcimiz, 47 puanla şuana kadar lig tarihinde en fazla puan topladığı sezonu yaşıyor.

8 HEYECANLI KARŞILAŞMA

Haftalar ilerledikçe başarılarına bir yenisini daha ekleyen Konyaspor’da gözler yeni hedeflere çevrildi. Sezona Avrupa hedefiyle başlamamasına rağmen, müthiş çıkışıyla sezonun en flaş takımı olan yeşil-beyazlı ekip, kalan maçlarından iyi sonuçlar alması halinde Avrupa rüyasını gerçekleştirecek. Sezonun bitimine 8 hafta kalırken, temsilcimiz kazanabildiği kadar maç kazanmak istiyor. Kalan 4 maçını evinde oynayacak Konyaspor, 4 maçında ise deplasmana gidecek. Sıralamada 3.’lüğü koruyan yeşil-beyazlılar, kendisini takip eden Başakşehir’e 6 puan fark attı.

EVİNDE 2 BÜYÜK MAÇ

Yeşil-beyazlılar, kalan 8 maçta sahasında 2 büyük karşılaşmaya çıkacak. Ligin 28. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Konyaspor, ligin son haftasında da yine şampiyonluk adaylarından Beşiktaş’ı ağırlayacak. Temsilcimiz ligin ilk yarısında İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçta mağlup olmuştu. Konyaspor, kendi sahasında bu maçları kazanarak gücünü yeniden tüm Türkiye’ye kanıtlamayı amaçlıyor.

Torku Konyaspor’un kalan lig maçları şu şekilde:

27. HAFTA    Gençlerbirliği  -           Konyaspor

28. HAFTA    Konyaspor      -           Fenerbahçe

29. HAFTA    Eskişehirspor  -           Konyaspor

30. HAFTA    Konyaspor      -           Rizespor

31. HAFTA    Antalyaspor    -           Konyaspor

32. HAFTA    Konyaspor      -           Kasımpaşa

33. HAFTA    Bursaspor        -           Konyaspor

34. HAFTA    Konyaspor      -           Beşiktaş

(Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.