Başkan Altay: Düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz

Başkan Altay: Düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz
Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, “Sadece virüsle değil, düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Konya’daki yoğunluk oranlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Koca, "Konya: Servis yatağı doluluk oranımız yüzde 48, yoğun bakım doluluk oranımız yüzde 76, ventilatör doluluk oranımız yüzde 42. Yüzde yüz doluluk iddiaları, yüzde yüze varan bir kasıt taşımaktadır. Hastalığı önemsiz gösterenlerle hastaneleri çaresiz gösterenlerin iddialarını dikkate almayın" ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, Sağlık bakanı Fahrettin Koca’nın paylaştığı oranlar ile ilgili, mücadelenin devam ettiğini kaydederek destek çağrısında bulundu. Başkan Altay, “Sadece virüsle değil, düşüncesinde virüs olanlarla da mücadele ediyoruz. Sosyal medyayı kirletenleri insafa ve bu mücadeleye desteğe davet ediyorum. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanacağız arkadaşlar. Lütfen maske+mesafe+temizlik kuralına daha fazla dikkat edelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.