Uğur Özteke

Uğur Özteke

BAŞKAN HANÇERLİ HİÇ UNUTULUR MU?

BAŞKAN HANÇERLİ HİÇ UNUTULUR MU?

Farkında mısınız yine yerel siyasete yavaş yavaş ısınma turlarına başladık. Aslında ben de sevmesem de özlemişiz şu siyaseti.

Siyasetin neresi özlenir ki demeyin. Belki kaşınmaktan hoşlanıyoruzdur. Ne dersiniz?

Bugün yine bir ucundan şehrimizden ve bir başkanımızdan söz edeceğiz. Ama o bölüme geçmeden şehir sevdalısı, damarını kessen kanı “Recep Tayyip Erdoğan” diye atan bir abimizin iki haftadır aynı noktadan aynı konu ile ilgili olarak ısrarlı bir şekilde bizimle paylaştığı fotoğrafları sizlere dolayısı ile yetkililere iletmek istiyorum.

Burası Beyşehir Yolu’ndan Kampüse giden hani yılan hikâyesine dönen yapılmadıkça da daha da gittikçe zorlaşan şehir içi yani İstanbul Yolu’nun başlangıcı Dedeman Otel Kavşağı dahası meşhur Salı Pazarı’nın olduğu yerde yol güzergâhı üzerindeki üst geçit koruma takının sökülmüş hali.

foto-1-504.jpgfoto-2-425.jpgfoto-3-298.jpgfoto-4-190.jpg

Evet görüntü abimizin de çekip bizlerle paylaştığı gibi küçük ama mide bulandırıcı bir durumda. Yanılmıyorsam buradaki tak ama kaza nedeni ile ama yeni kamera sistemlerinin döşenecek olmasından dolayı kaldırılmıştı. Küçücük bir çukur kapatılmadığı için de artık sade vatandaşımızın bile dikkatini çekip dahası rahatsız edici hal almış durumdaydı.

Buraya dört kürek harç ya da toprak atılıp bu çukur kapatılsa bu sorunlar yaşanmaz, biz bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdık. Dolayısıyla da kimse buraya gelip geçerken takılmazdı. Öyle değil mi ama?

Dün bu çukurlar kapatılmış kapatılmasına ama günlerce bu çukurların bu vaziyette kalması nedeniyle bundan sonra benzeri sıkıntıların yaşanmaması adına fotoğrafları yayımlama gereği duydum. İnşallah büyük kazaların ve sıkıntıların oluşmaması adına bu tür çalışmalarda daha temkinli davranılır.

EVET, BAŞKAN HANÇERLİ TARİH YAZDI

Hani geçtiğimiz günlerde yerel siyaset halısının iplerinden şöyle bir tuttuk yaaa. Aman Allah’ım bizim millet, bizi yönetenler meğer bizim gibi siyaseti nasıl da özlemişler.

Bu arada bayağı yaşı büyük ve tecrübeli bir abimizden de Sayın Hançerli konusunda üstü kapalı bir zılgıt yedik.

Abimiz bize özetle şöyle diyordu;

“Uğur abi Hançerli ile aran nasıl?

Bugünler çok önemli. Bak Hançerli Karatay’da tarih yazdı tarih. Bu ülkede tek kuruş borcu olmayan hem de bugün itibari ile borcu olmayan üç beş belediye var mı bilmiyorum ama varsa birisi de Karatay’dır.     

Ve bir araştır borcu olmadığı gibi ödemelerini zamanında yapıyor bir gün bile sektirmiyor. Ülkenin içinde bulunduğu durumda Karatay, Hançerli ile tek kelime ile yerel yönetim başarısı gösteriyor. Senin haberin yok adam İller Bankasına borç para veriyor…”

Evet bu abimizin dedikleri doğru. Dahası az bile söyledi. Sayın Hançerli ile ilgili inşallah önümüzdeki günlerde daha farklı bazı şeyleri de yazarız inşallah.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Hayat sana arka arkaya dikenleri gösteriyorsa sakın üzülme aksine sevin. Çünkü çok yakında gülü de gösterecektir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yolun kenarında duran otomobilin sol arka kapısını açıp inerken önce arkadan gelen araç var mı yok mu diye kontrol ettiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR