Başkan Önal, "Halk Gününde" vatandaşlarla buluştu

Başkan Önal, "Halk Gününde" vatandaşlarla buluştu
 Editör
Karapınar Belediye Başkanı Önal, makamında düzenlediği "Halk Gününde" vaandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal makamında düzenlediği "Halk Gününde" vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan birebir görüşmeler ile vatandaşların talep ve sorunları dinlendi.

whatsapp-image-2025-02-21-at-14-23-55.jpeg

whatsapp-image-2025-02-21-at-14-23-54.jpeg

whatsapp-image-2025-02-21-at-14-23-54-2.jpeg

Başkan Önal sorunlara yönelik çözüm bulacaklarını kaydederek, "Sorunlar karşısında duyarlı olup çözüm üreten bir belediye olmak için hizmet için çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın mutlu olmasını istiyoruz. Bu buluşmalarda fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, tamamlandı diye düşünüp eksik kalan çalışmaları öğreniyoruz. Bunun yanında gibi vatandaşlarımızın sorunlarını öğrenip çözmek bizi mutlu ediyor. Bu tür buluşmalar oldukça verimli geçiyor" dedi. Halk gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.