Başkan Saygılı, personelin bayramını kutladı

Başkan Saygılı, personelin bayramını kutladı
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Saygılı,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Saygılı, bulundukları birimleri ve çalışma alanlarında "sosyal mesafe" kurallarına uyarak belediye personelini ziyaret etti.

Çalışanların tek tek bayramını kutlayan Saygılı, kenti Kovid-19 salgınından korumak için tüm ekiplerin büyük bir gayretle çalıştığını söyledi.

Saygılı, kentte salgınla mücadelede özellikle temizlik görevlilerinin büyük gayret gösterdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Çalışmalarınızdan dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda da olabildiğince dikkatli olmanızı istiyorum. Koronavirüs döneminde belediyemiz önemli hizmetler yaptı. Ciddi manada organize olarak çalıştık. Bu süreçte ekonomik olarak etkilenen tüm kesimlere ulaştık. 10 binin üzerinde yardım kolimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Hijyen, temizlik ve denetimlerimizi aralıksız sürdürdük."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.